Jedva sam i ja toisao danas, ali sam morao i nisam se zajebao. Ima svega a najvise studenata, ima i dosta mladih i fizicki jakih momaka, zena, devojaka...nesto manje starijih ljudi. Ovo je bilo najvise ljudi u NS na jedno 20+ setnji sto sam bio u ovih par psihopatinih godina....Bilo je i ovih Goku fanatika, neki mali je drzao ikonu i krstio se non stop. Bilo je natpisa za Kosov, srpskih zastava itd....
Nivo pevanja 0...jako slabo...serpe najjaci lupali su non stop,zvizdanje...itd...Videcemo sta kako sutra...sreo mog druga on kaze juce dobio pendrek, ali isto je bilo neorganizovano...Na trgu su pricali profsori na fakultetu odakle su ovi studentu..itd...
Vikend je pik, ali ovo je bas bilo puno ljudi, samo mi se cini opet bez nekog pravca...
Nivo pevanja 0...jako slabo...serpe najjaci lupali su non stop,zvizdanje...itd...Videcemo sta kako sutra...sreo mog druga on kaze juce dobio pendrek, ali isto je bilo neorganizovano...Na trgu su pricali profsori na fakultetu odakle su ovi studentu..itd...
Vikend je pik, ali ovo je bas bilo puno ljudi, samo mi se cini opet bez nekog pravca...
Comment