Originally posted by Mrkela
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by torpedo View PostOno što je nekad bio Exit zadnjih godina je preuzeo IN Music festival. Svake godine sve bolji program-bar za mene
https://www.inmusicfestival.com/“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostTeško, Exit je mastodont od festivala, koji se raširio na pet zemalja
Ne mjerim kvalitet festivala po nagradama i broju posjetilaca.
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostMislio sam na muzičko opredelenje, okrenuli su se elektronici u potpunosti. Zadnji dut sam bio na Exitu one godine kad je bio R. Plant. Pogledaj hedlajnere na in music, svake godine su sve bolji...
Ne mjerim kvalitet festivala po nagradama i broju posjetilaca.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostA imaju neki hosteli prljavi za 12 eura nocenje sto nije puno.Snac cu se valjda nekako.Nego mi je cilj da ustedim sto vise para jer ce mi mozda drug Belgijanac nesto sredit povoljno za Tomorrowland.
Comment
-
Najbolja ti je varijanta studentski dom. Ako to uopste moze za ljude koji nisu studenti. Mada znam likove koji sa faksom nikakve veze nisu imali pa su opet bili tamo. Tad kad je exit, je vec na dobrom delu fakulteta gotov letnji semestar, tako da su ti domovi vecim delom prazni. To samo moj jebeni FTN gura do 15. jula.sigpic
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostNajbolja ti je varijanta studentski dom. Ako to uopste moze za ljude koji nisu studenti. Mada znam likove koji sa faksom nikakve veze nisu imali pa su opet bili tamo. Tad kad je exit, je vec na dobrom delu fakulteta gotov letnji semestar, tako da su ti domovi vecim delom prazni. To samo moj jebeni FTN gura do 15. jula.
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostCuo sam i za to ali muka mi se cimat oko toga,a i ti domovi mi nisu bas privlacni.sigpic
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostPa sad ono. Cena je neka vrv smesna. Ljudi te domove placaju po ~1800 dinara mesecno, tako da verujem da je i tokom exita to relativno smesna cena. A iskreno sumnjam i da je neko cimanje. Koliko znam, ti mozes u tim domovima i na par da odsednes van bilo kakvih festivala. Sad detalje neke oko toga ne znam. To bih morao da se raspitam kod kolega koji zive u domu.
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostNajbolji savet koji jos mogu da ti dam oko toga je da ni ne ides na to. Bacis pare da se nagutas prasine za 3 godine.
Comment
Comment