Ja sam pred kraj studija ucio iskljucivo nocu. Tipa od 8 uvece do 4 ujutru. Nikako danju nisam mogao da se fokusiram, stalno se nesto desava, ljudi su u pokretu...A uvek je nesto opustajuce moralo da mi svira ili drndi, da me drzi u blagoj tenziji.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by limun View PostMa samo uzmes i ucis. Nema tu mnogo filozofije.
Comment
-
Odem u čitaonicu dodjem kući 3 zahteva za prijateljstvo.. u proseku. Čitaonica je sranje, nemam komfor kao kući. Sedim po ceo dan u gaćama i majici i kad mi se legne ležim a kad mi se sedi sedim. Ovako sednem na 5 pića pogledam se sa 5 devojaka, cimaju me posle neke štreberke koje mi se ne svidjaju i muka. Išao sam pre po malo ali gajba je zakon.
Ima ljudi kojima prija ali to su uglavnom žene koje mogu da kuliraju, miškarci samo bleje u ribe.
Comment
-
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Tarantula View PostOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Planiram na ljeto da idem na EXIT pa me zanima ako ima neko iz Novog Sada da me malo uputi vezano za smjestaj sta mi je najpovoljnija opcija,ne trazim nikakav luksuz i udobnost ali svakako necu ni da se valjam u govnima po onih smrdljivih satora.Inace vec sam kupio kartu za sva 4 dana,imam i dosta rodbine tamo ali mi je crno da ih cimam za smjestaj.
Sad ce me Uros napast sto slusam tu satansku muziku,nesto u Miroljubovom stilu ce da iskomentarise.Last edited by E1_PG; 11-01-18, 19:59.
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostPlaniram na ljeto da idem na EXIT pa me zanima ako ima neko iz Novog Sada da me malo uputi vezano za smjestaj sta mi je najpovoljnija opcija,ne trazim nikakav luksuz i udobnost ali svakako necu ni da se valjam u govnima po onih smrdljivih satora.Inace vec sam kupio kartu za sva 4 dana,imam i dosta rodbine tamo ali mi je crno da ih cimam za smjestaj.
Sad ce me Uros napast sto slusam tu satansku muziku,nesto u Miroljubovom stilu ce da iskomentarise.
Mozes kod mene 200e nocenje.
Comment
-
Ma za 200e ima hotel 4 dana...
Možda Ivane da probaš sa hostelima,oni su jeftinija varijanta.
Pogledaj šta nude na Booking.comŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostMa sprdam se ja, mozes naci za otprilike 200e nocenje sva cetiri dana. Ako ne, preko agencije ces sigurno naci.Last edited by E1_PG; 11-01-18, 21:17.
Comment
-
Ono što je nekad bio Exit zadnjih godina je preuzeo IN Music festival. Svake godine sve bolji program-bar za mene
https://www.inmusicfestival.com/
Comment
-
Comment