Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by princara View PostHahahaha koji amaterizam od glume . Jel realno da se ovakve gluposti prodaju narodu ...Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Posle ovoga sam morao da otvorim informer
"(VIDEO) VUČIĆ POMAŽE MLADIĆU U NESVESTI: Pogledajte kako je premijer reagovao, KADA SU SVI OSTALI SKAMENJENI!
Ovo ni najboji režiser ne bi mogao da izrežira. Tokom gostovanja Aleksandra Vučića emisiji Ćirilica na TV Hepi dečaku iz publike je pozlilo, a prvi se snašao upravo kandidat za predsednika Srbije"
Naslov je standardan, al' u podnaslovu ne mogu da ukapiram da li su tolike ljige koje se uvlace (99,9% sa obzirom na istoriju izvestavanja) ili su i oni poceli da ga zajebavaju. Hvala im sto su bar ostavili prostor da se protumaci onako kako bi trbealo, posto je ovo ocigledno izrezirano.
Comment
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostŠta se to dešava bre sad sam došao iz kafića vidim neka porađanja wtfOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Ja citam komentare po YT, sajtovima i valjam se od smeha....Ovo ce njemu proci naravno kod penzionera, samo sto je uhvatio los tajming, jer je predizborna cutnja sad, morao je ovaj potez ranije da povuce, to ce Aki objasniti bolje i strucnije od meneDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostKoliko mi drago što ne gledam TV majke misigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment