Cuj Sandu ne sme da se javi, nego nije video jos
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Marija81 View PostSamo se vi sprdajte, neće se on javiti...
Mada Vuče i ti si ok
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
-
Naime kruže glasine da Kronos retko noću spava. Bira klipove i gifove za forum i onds zaboravi. A i neki kažu da ima preko 50 yt accounta gde ubacuje isečke iz domaćih filmova koje će koristiti.
Ono što znamo je da radi fantastično taj posao i aplauz za mog mentora u svemu sem u sportu jer navija za pogrešan klub.
Ajmo cela pričaonica, Kronose majstore, Kronose majstore, Kronose...
Odgledah pols domaćih filmova
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostNaime kruže glasine da Kronos retko noću spava. Bira klipove i gifove za forum i onds zaboravi. A i neki kažu da ima preko 50 yt accounta gde ubacuje isečke iz domaćih filmova koje će koristiti.
Ono što znamo je da radi fantastično taj posao i aplauz za mog mentora u svemu sem u sportu jer navija za pogrešan klub.
Odgledah pols domaćih filmova“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostLimuntuse moj ovo se ne dešava. Ovo je sve privid. Nego ti Mariju poljubi na keca, šta zna njen mozak šta njeno biće želi - a želi samo tebe.
100% sam ubedjen u to.
Opa Vukela i ti si ok. Kako ti udara kontru, sad je imaš Limi.
Nije ni svesna svoje potrebe da mi odgovara u svakoj temi.
Ja polako, tihim tonom, pokusavam da doprem do njene istine, ali se um neprestano opire i izlaze kojekakva opravdanja, izgovore - "hoce da me otkrije u trolovanju".
Ali ja i dalje nastavljam svojim recima koje izlaze iz istinskog bica. To su prave reci i one se prepoznaju, iako um uverava drugacije.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostNaime kruže glasine da Kronos retko noću spava. Bira klipove i gifove za forum i onds zaboravi. A i neki kažu da ima preko 50 yt accounta gde ubacuje isečke iz domaćih filmova koje će koristiti.
Odgledah pols domaćih filmova
Go back to your training, young grasshopper."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Kimi je za mene 0 lik. Morališe debeli nešto uvek, sad se liže sa Jangerima, nešto kao teramo cigane sa juga. Pa šta je bio Aleksandar Vavić, koji je posle meča Zvezda Cibona izbo grobara, pa posle mesec dana prešao da navija za Partizan. Nego kad je on bio agentčina tad mu nije smetalo ništa, imalo se za rulet, a sad, sad on želi prave grobare kao.
Sramotan je ovaj Kimi. Što si licemeru primio Vavića zvezdaša? I ko ga je poslao tu da ne bi ležao tvorza? Država. A sad kad su našli nova vlast novu ekipu ex zvezdaša, sad bi Kimi ultras da bude.
Comment
Comment