Čokolada se jede sama i može u torte, kolače, sladoled i puding. Čokolada u džemu je kao šljiva u sladoledu. Gubimo tradicionalne vrijednosti, uskoro će biti normalno umočiti šnicle u džem, a taj džem će biti od čokolade. Treba sve gradske domaćice poslati u sela da ih nauče tamošnje bake tradicionalnim receptima.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kako papi da sam rekla sa sipkom...pa ne valja, ne ide to.
Probaj Mileticu, probaj..druga dimenzija ..pojma ovi nemaju bitno da bace hejt, da kontriraju i da su iskljucivi...samo otvorenog uma ...pogotvu sto ova kombinacija nije nikakva novotarija.
A bre Vese...kakve to pomije pravis od palacinki Budi bog...
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
@noto, najbolji pasulj sam skuvao kada sam narendao Menaž cokoladu u njega a skuvao sam ih bas puno, cak i onaj posan je odlican, to je misljenje ljudi koji su probali, ne moje... Samo se ne treba ustrucavati od probanja raznih stvari, sto kaze Olja otvorenog uma
Послато са LG-D838 уз помоћ ТапатокаVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostA bre Vese...kakve to pomije pravis od palacinki Budi bog...
A fora je biti umjeren. Malo keksa i malo nutele, pa je presaviješ dva puta i onda kao preliv dodaš džem od šipka, onako tečan i bez previše šećera. Nije to neko otkriće, gomila čokoladica i kojekakvih poslastica ide na tu foru, samo što najčeće koriste karamelu, a to onda bude prežestoko i jbg." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Podrsku?? Ohhh skužajte..nisam prepoznala tu suptilnost
[emoji14]
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPa da..kako bih te sada drugacije banovala
A sta je na Marinom avataru..preko tt sam ne mogu da je nadjem?
Kopiraj ovaj post pa prebaci u Pricaonicu...inace ako ovde odgovoris...
tt sa A5 u inat Mi6Spoiler
A za Marin avatar, ces lako, napisace Mara nesto uskoro pa ces videti.Last edited by Sandugp; 19-09-17, 10:57.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Gde su Aki i Gang?Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Miletić View Post@noto, najbolji pasulj sam skuvao kada sam narendao Menaž cokoladu u njega a skuvao sam ih bas puno, cak i onaj posan je odlican, to je misljenje ljudi koji su probali, ne moje... Samo se ne treba ustrucavati od probanja raznih stvari, sto kaze Olja otvorenog uma
Послато са LG-D838 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by notorious View PostTo znači da se nisi proslavio u kuhinji gdje će biti bolji pasulj s čokoladom nego li Gavrilović kobasicama i sličnim dodacima. Drugo je što sad sve postaje normalno pa i džem s čokoladom i šljivama kao Goran Dragić. Sad još neko da napiše kako je sjajno turiti nutellu u gulaš i neću jest ništa naredna 2 dana.
Naravno da idu kobasice i suvo meso, cokolada je tu samo da pojaca ukus, ubacim pred kraj da se jos malo krcka i to je to... Gurmani prepoznaju razliku.
Послато са LG-D838 уз помоћ ТапатокаVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
SpoilerOriginally posted by Bane je View PostŽalosno...
Niko ne sme da vas bije, osim naše policije...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Miletić View PostTo je par kockica cokolade za kuvanje u citavom kotlicu pasulja nije kao sto ti zamisljas
Naravno da idu kobasice i suvo meso, cokolada je tu samo da pojaca ukus, ubacim pred kraj da se jos malo krcka i to je to... Gurmani prepoznaju razliku.
Послато са LG-D838 уз помоћ Тапатока
Originally posted by somborac View PostU pravi gulaš se i stavlja malo čokolade za kuvanje i pavlake na kraju"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Kao sto se u svaki fil od cokolade ili ganas doda obavezno dobar prstohvat soli...pojacava ukus cokolade
Comment
Comment