Originally posted by Samuraj
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ves View PostJa sam isključiv. Uzmem samo ponekad one haribo medvjediće da me ljudi ne mogu nazivati vegetarijancem. Kao što rekoh ranije, prezirem identitete.
A ako ikada ponovo počnem jesti meso, to će biti jedino cijela životinja sa ražnja! Ništa prerade, ništa konzervansi, plastika i ostala sranja. Mada, ne vidim potrebu za tim. Mnogo je bolje i ukusnije ovako.
edit: Sarma je uvijek izazov, priznajem. Al imaš varijante bez mesa, znaju biti jako ukusne, da ne kažem iste.
Ostalo potpisujem...
Originally posted by Samuraj View PostMariji je Novak poslao recepte. U tome je tajna.
Originally posted by Победа View PostШалим се наравно, немам проблем с људима који не једу месо из моралних разлога, али имам проблем када такви људи смарају околину да пођу њиховим путем. То баш иде на нервеŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Победа View Post
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Победа View PostОпет, не знам какве везе има САД с тим када они смањују угљен-диоксид који емитују? Погледај Кина колико емитује истог.
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Jedini i iskljucivo jedini nacin da se smanje emisije CO2 jeste, ne bi ste vjerovali, kapitalizam.
Inovacija proizvodnje i povecavanje produktivnosti ce uvijek dovoditi do usavrsavanja procesa i proizvoda. Nikakav protokol, nikakva regulacija, vec slobodno trziste. I vidi se iz prilozenih grafika.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostHaribo medvjedici sadrze zelatin.Želatin je žućkasta, bezmirisna i bezukusna supstanca koja se dobija dugotrajnim kuvanjem kože, hrskavice i kostiju životinja, najčešće goveda i svinja. Najčešće se pravi od ostataka iz mesne industrije - kože, rogova, te sitnih kostiju" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostJedini i iskljucivo jedini nacin da se smanje emisije CO2 jeste, ne bi ste vjerovali, kapitalizam.
Inovacija proizvodnje i povecavanje produktivnosti ce uvijek dovoditi do usavrsavanja procesa i proizvoda. Nikakav protokol, nikakva regulacija, vec slobodno trziste. I vidi se iz prilozenih grafika.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostA ja mislila da treba da se poradi na ekologiji, sadi drveće, firme koje emituju puno CO2 obavežu na korišćenje filtera, da umesto autom na posao idem gradskim prevozom ili biciklom, ili ako već idemo autom povezemo drugih troje...i sl.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View PostHljeb je najvece zlo, to samo golubovi treba da jedu [emoji3]
Ivane najzdraviji zelatin, vegetarijanski naravno, dobija se od agar agar alge..bez ikakvog miris i ukusa...mada sumnjam da Haribo koristi taj
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostJa ne znam stvarno zasto je ljude tako lako ubijediti da je najbolji nacin da svi zivimo dobro i prosperitetno, mjesanje u tudje nacine zivota i govoriti drugim ljudima kako da idu na posao, sta da rade bla bla bla.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostTacno..pogotovu belo brasno i kvasac...ali secer je jos vece zlo. Zlo nad zlima.
Ivane najzdraviji zelatin, vegetarijanski naravno, dobija se od agar agar alge..bez ikakvog miris i ukusa...mada sumnjam da Haribo koristi taj
tt sa A5 u inat Mi6
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostJa za svaki slucaj,ima ih dosta koji se tako zalete na odredjene proizvode." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
Comment