Originally posted by bojanaBG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Tehnicki problemi i pitanja
Collapse
X
-
Ako se ne vrati negativna reputacija, prelazimo svi na b92 forumOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Najgora stvar koja se mogla desiti diskusionim forumima su ti lajkovi, fejsbuk navika koja je neprimerena za diskusione platforme, ali kapiram da je ta bitka vec izgubljena i da ne vredi baviti se time.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Sa neta ili racunara?
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Da ti ne bi bila mala fotka, najbolje neki program za upload. Nista ne skidas nego samo kucaj upload slike i sta ti iskoci odatle upload...link ubaci u url slike...obavezno otcekiraj.... Retrieve remote file and reference locally ...i to bi bilo to. Javi ako imas problem i dalje.
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 07-08-17, 14:32.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Da mozes i tako, samo otcekiraj Retrieve remote file and reference locally.
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Comment
Comment