Announcement
Collapse
No announcement yet.
Novi sajt Sport Kluba
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Programska šema na sajtu je užasna, vratite staru gdje na 1 klik vidim sva 3 kanala odjednom.
-
Preko aplikacije duže vremena čekam da otvori video i nakon toga piše cant play video, jebaj ga
Što se tiče sajta, video radi samo kad isključim adblocker, možda ne bi bilo loše promjeniti plejr ili format za video
Ostalo je stvarno ekstra
Edit: ovo oko EPGa, možda dodati neku tamniju temu i to je to
via TapatalkLast edited by gringo22; 12-10-16, 15:19.
Leave a comment:
-
App za mob je odlična, iako joj još brzina nije vrlina ali nadam se da će uskoro doći do poboljšanja. Prijedlog: notifikacije za izmjene rezultata kod praćenja mečeva u živo.
Leave a comment:
-
-
Originally posted by MasHe View PostNovi sajt izgleda fantasticno sve dok se ne otvori pregkled programa. Prvo preglomazno, druga stvar da nadjem nesto treba i po par minuta. Ako je ikako moguce napraviti onako kako je bilo na starom sajtu. Jedina zamjerka je to. Ostalo sve funkcionise ...
Leave a comment:
-
Sve je super, samo da ne štopa, a već ćemo se navići kroz par ulazaka na sajt.
Leave a comment:
-
Novi sajt izgleda fantasticno sve dok se ne otvori pregkled programa. Prvo preglomazno, druga stvar da nadjem nesto treba i po par minuta. Ako je ikako moguce napraviti onako kako je bilo na starom sajtu. Jedina zamjerka je to. Ostalo sve funkcionise ...
Leave a comment:
-
Ja nemam taj problem sa ucitavanjem videa, svaki ucitavapreko mobilnog pretrazivaca bas sporo doduse
Leave a comment:
-
@Vatrogasac: To za klipove se i meni dešavalo, kod mene je problem bio u adblocku, kad ga isključim učitava ih normalno
Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
Leave a comment:
-
Ponekad javlja internal server error kad se ide na nekog tenisera ili klub, posle par refreshova otvori stranu
Leave a comment:
-
Kao sto je i vecina napisala,programska sema je katastrofalna.Ona stara je bila vrh i jedna od najpreglednijih koje sam koristio.Ako postoji mogucnost vratite staru obavezno
Ne valja ni horizontalna ni vertikalna.Sve nekako komplikovano,glomazno,nepregledno,preostetljivo ... ne valja
Sajt mi se inace svidja kao i aplikacija,samo je potrebno vreme za navikavanje.Lepo izgleda samo tu programsku semu vratite staru ili namestite slicnu,ovo je jako lose i bez veze
Edit:E da,ovo sam zaboravio.Zasto ne mogu da pokrenem video fajlove na sajtu?Pusta mi samo ove koji su postavljeni na youtube.Recimo ovi koji su postavljeni kao ovaj za Gudurica ne mogu da pokrenem sa sajta
http://sportklub.rs/Video/Kosarka/Eu...-utakmice.html
A ovaj gde je link sa youtube pokrece normalno,bez problema
http://sportklub.rs/Video/Fudbal/Ost...a-u-baraz.htmlLast edited by Vatrogasac; 12-10-16, 08:35.
Leave a comment:
-
Uživo praćenje mečeva je premoćno. Ja nigde nisam video do sada ovakav instant prikaz onoga što se dešava na terenu. Nešto mi govori da će ovo biti hit među kladioničarima
Leave a comment:
-
Jel može ovde i o aplikaciji da se kaže? Kao prvo sad ću lepo da se rešim sofascore aplikacije, pošto će ova da je zameni. Svaka čast kako je odradjena.
Naime pišem ovde, a pisaću i na Play Store-u takodje, black tema obavezna zbog amoled ekrana. A i mnogo je lakše čitati uveče u krevetu kada je crna pozadina.
Aplikacija lepo radi tu sam zadovoljan.
Na brzinu primećeno i šta treba da se ispravi stavljam sliku.
Šta bi mogli da uradite, a to je sa vestima vezane za klub ili bilo šta što se prati da postoji podešavanje u vidu
Headlines with pictures
Headlines without pictures
Grid with pic
Grid without pic
Offline reading ne bi bilo loše.
Edit: sad sam tek video da sam pisao na engleskomako se ne razume na šta mislim, slobodno kontaktirajte, pa ću da objasnim.
Sent from my m2 noteLast edited by Ser Deni ®; 12-10-16, 00:19.
Leave a comment:
-
Sajt radi odlicno preko app ali preko pretrazivaca na mobilnom ni blizu tako dobro, tu ima dosta problema.
Pracenje utakmica live i preko app je fenomenalno. Zastrasujuc nivo informacija i kako sve brzo i fluidno radi.
http://sportklub.rs/Video/Fudbal/Wor...vom-sajtu.html
Od 32. minuta krece prica o sajtu
Leave a comment:
Leave a comment: