Vizuelno mi se sviđa. Ne sviđa mi se ono na šta je već ukazano:
- prenatrpana početna strana
- programska šema, može (treba) to mnogo jednostavnije, pogotovo iskakanje dodatnog prozora kad je cursor preko nekog događaja. Ne može se pobeći od toga.. neko malo zaokruženo "i" na koje bi se kliknulo za dodatne info. bi bilo super
Aplikacije nema za WP, ali na to sam već navikao
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Novi sajt Sport Kluba
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Da, avatar i dalje ne moze da se promeni, ista greska.
A ja sam sad ukljucila notifikacije za reputacije, da vidimo da li rade, tj. da li mogu da se skinu, ali izgleda da to i dalje ne radi.
Leave a comment:
-
I nek neko kaže ovima što kače linkove na fejsu, u nekim momentima naslovi članaka podsjećaju na kurir, telegraf i ostale prirodne nepogode.
Ja imam odbojnost prema toj vrsti naslova gdje ću ja kao kliknuti da bih saznao o čemu se zapravo radi u članku. Naprotiv, neću nikad kliknuti ali ću otvoriti svaki članak koji mi djeluje iole zanimljivo. Mislim da medij poput SK-a ne bi smio dozvoliti sebi te senzacionalističke-mistične naslove jer zbog istih gubi kredibilitet.
Leave a comment:
-
avatar i dalje ne moze da se promeni, izbacuje ovu gresku:
Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/ikomedia/public_html/sportklub.info/forum/includes/class_image.php on line 444
a sajt moram par dana da testiram, trenutno mi se ne svidja sto je bledunjav, nema mnogo kontrasta pa izgleda kao da jos nije zavrsen
Leave a comment:
-
E da, pregled programa je los, na starom sajtu je to ekstra bilo uradjeno.
Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Leave a comment:
-
Preko kompa mi radi sve ok , vidim forum ikonicu , ne koči kada prebacujem na neku drugu vest ali i meni je preko telefona baš loše , moguće da ima nekih problema sa android sistemom
Leave a comment:
-
Originally posted by admin View PostGde ti izbacuje tu gresku ? daj mi link stranice ili gde god hoces to da radis.....
Leave a comment:
-
Ocajno mi radi sajt preko pretrazivaca na telefonu
Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Leave a comment:
-
Ja godinu dana molim za vinjak smajli a oni rade novi sajt , dobro nema problema ....
Leave a comment:
-
eto moja kritika je da ljudi sa SK nemaju nikakav odnos prema potrošačima
pitaš ih ko prenosi prem, kuliraju te do poslednjeg dana
tražiš da nameste forum, niko te ne jebe 2%
eto nek čitaju ovu kritiku onda
Leave a comment:
-
Originally posted by miloolja View PostMada više me zanima kada će forum da se vrati na stare staze slave i besprekornog rada (od pre 3 god), da mogu da promenim avatar, da nemam warninge
Spoiler
Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
da rade reputacije (Bojana uključi možda i rade sada)..kada menajm post da me ne vodi okolo naokolo, da se ne preklapaju slova, ikonice..itd, itd
Leave a comment:
Leave a comment: