Samo kucaj sport klub
https://play.google.com/store/apps/d...portklub&hl=sr
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Novi sajt Sport Kluba
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sto kazes, smorim se kada pomislim da pogledam programsku semu na sajtu, pa onda moram preko tv-a da vidim da li ima ta utakmica u nedelju uvece.
Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Leave a comment:
-
Samo zbog programske šeme sam se registrovao, zar je toliki problem napraviti 6 uporednih tabela i staviti jednu pored druge - jednostavno i efikasno za razliku od ove trenutne. Onaj ko ju je previo nek proguta ponos i uradi to kako bog kaže. Od kako ste je ovako nakaradno preradili pregled programa gledam na tv profilu. Što se ostalog tiče, vrijeme je bilo da kao najbolja sportska tv imate i dobar sajt. Iskreno, ni sa njim nisam pretjerano oduševljen. Sve je nekako kao da su se djeca igrala, razbacano i nepraktično, gdje god da krenem mišom neki padajući meni se otvara. Možete vi to i bolje..
Leave a comment:
-
Imam problem sa gledanjem videa, odnosno ovaj "Najava nove ere Evrolige", znaci gledam 5 minuta, onda ustopuje samo, cekam i dzaba. Idem na reload, tek onda nastavim, preskacem tih prvih 5 minuta, i evo na 11 minutu opet isto radi, ne znam zasto, ali bas nervira, i opet moram na reload
Leave a comment:
-
Joooj nova stranica je OK ali zašto ste pregled programa ovako zakomplicirali...bolje je bilo onako jednostavno, i još bez flash-a pa se moglo kopirat...vratite nam stari raspored!
Leave a comment:
-
Android app je odlican samo malo baguje i sporo se ucitava video. A kad smo vec kod video bilo bi bolje da stavljate highlights svih sportova koj prenosite.
Drugo kad se ulogujem i ako meni je ime napisano kirilicom onda tako nije na aplikaciju vec neke znakove i kockice.
Leave a comment:
-
Забада кад отвара странице. Прво приказује неку грешку и не отвори па тек онда кад рифрешујем једном или пар пута, отвори.
Такође, видео плејер до јаја багује. Набавите неки нови.
Leave a comment:
-
Pomalo mi kuje prog. šema. Tek posle petog puta mi je otvorilo stranicu...
Leave a comment:
-
The sportklub.rs page isn’t working
sportklub.rs didn’t send any data.
Leave a comment:
-
Ubi službeni put. Čim sednem za komp gledam smajlije.
Admine vrnes li nam temu i još ubaciš Vinjacinu eee pa burazeru necu ti to zaboraviti. A i imaš vinjak od mene.
Leave a comment:
Leave a comment: