Originally posted by Ruzni Prljavi Zli
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA League 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Dobi Dinamik Primorsku.
Poslednje kolo direktan okrsaj: Borac Sutjeska, a Dinamik u goste Lovcenu.
Kako se racuna ko je ispred ako Dinamik dobije i bude imao isto pobjeda kao Borac ili Sutjeska? Kos razlika ili medjusobni?
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostRegland ima najvecu platu od igraca, Peperoglu sa 35 god dosao na poznanstvo sa Tomicem, zadnja godina karijere, manje ima nego Renfro za koga je i otkup placen, sta reci kad van je nista bilo 300 hiljada za evrokup pozivnicu posto niste izborili na terenu. Kakva demagogija, Zvezda pet igraca samo orebacila iz svog razvojnog tima, platila dobro Reglanda, rehabilituje Cirbesa i Riversa dovela ns dva meseca, jel demagogija da nemate ni jedan veliki ttansfer od Bogdanovica? Zvezda uzela za onog Boldena 650 hiljada bez da je minut odigrao, plus kalinic , Guduric, Kuzmic, pa pobede u Evroligi, svaka 40 hiljada, odakle vama pare za 20 igraca, imate jos mesec dana da olacate onog sto vam odigrao tri minuta, Braun bese?.
Oba kluba su kanalizacije sa moralnog dela..Kad vidim da jedan FC ima 10k evra mesecno meni muka dodje...Daj boze da nije fc sin da bi bio komercijalista u Grand kafi...
Sve u svemu mlatite praznu slamu...I u onoj dminaciji partizana ja im nikad nisam kenjao za pare, tako da tek sad nema potrebe...Oni su PRODALI SVOG NAJBOLJEG TRENERA U ISTORIJI za saku dolara, onda su se prodali SNS-u a ne iskljucujem mogucnost i da se Dule proda(o)..dobro je poznato da voli prelazi iz svoje ljubavi, tima za koji je navijao u ranoj mladosti u partizane..
Sve u svemu, ista smo gov.a, cak smo i iz istog dupeta...Razlika je samo koje ce prvo da izadje iz dupeta nasega dragog vozda..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Auu koji kamenolom u Pioniru. Sta je ovo3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Partizan - Igokea, verovatno najgora utakmica sezone. Za ovo što prikazuju ne samo da treba da vrate pare gledaocima, nego svim 1.5k gledalaca da iskucaju pismeno izvinjenje i da im plate taksi do kuće.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostOno kad ti komsiluk prati utakmice....
Vezano za temu: Manje vise se zna sve oko kombinacija za PO i ispadanje. Zvezda - Partizan i Cedevita - Buducnost, to je 95% ishod regularnog dela lige. Oko opstanka, poslednje kolo dace dva derbija dna tabele, to su Igokea - Zadar (po 7 pobeda) i Krka - Olimpija (po 6 pobeda).
Ako dobije Igokea, poredak je Igokea - pobednik u SLO derbiju - Zadar - porazeni u SLO derbiju.
Ako dobije Zadar, Krka moze samo do baraza, a Olimpija pobedom ide na 10. mesto.
U ligu ulazi Primorska (Ubedljivo najjaci tim ABA2 lige), Sparsi i MZT su tu negde sa Krkom/Zadrom/Igokeom.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Drugari, to je to, dodjosmo do kraja regularnog toka (jos jedno kolo) i do polufinala. Liga je bila onako....nije lose kad se sve sabere, vjerujem da je posjeta na utakmicama u kumulativu veca u odnosu na proslu. Dosta "imena" je proslo kroz ligu kako igrackih tako i trenerskih. Zao mi je sto u evrokupovima nije bolje bilo. Nisam ocekivao od nas neki uspjeh u Evropi ,ipak je proslo 15 godina od zadnje evrolige, a znate kako to ostavlja traga na dobru procjenu. Slicno kao sa Zvezdom u LS u fudbalu.
Sto se tice Evrope ocekivao sam vise od Zvezde pogotovo, takodje i od Partizana i Cedevite. Ali ajde , prosla se prva faza. Misljenja sam da je Zvezda morala bolje u Evropi jer uopste ne smatram da su prosle bolje ekipe od nje. Da li je bilo nekih otezavajucih okolnosti u najbitnijem dijelu evrokupa poput pada forme, povreda , nesrecno izgubljenih utakmica, jeste sigurno ali ostao mi je dojam da je mogla vise.
Ono sto je sigurno da ce PO biti paklen. Makar tako izgleda sada. Da ce dvorane biti ispunjene do poslednjeg mjesta i ocekuje se tvrda i jaka kosarka za kosarkaske sladokusce. Ukoliko sve ostane kao sada parovi polufinala su :
1.Zvezda - Partizan i
2.Cedevita - Buducnost (aktuelni sampion)
Prvi par : UFFFF ne znam sta da kazem. Zvijezda je pokazala najvise ove sezone. Imala najmanje padova. Jeste da su padovi bili u najbitnijim mecevima u evrokupu i KRK , opet kad se sve sagleda, pokazala je najbolju igru tokom sezone. Pratio sam poslednih dana sta kosarkaski radnici misle o favoritu i misljenja su identicna. Zvijezda je proglasena favoritom mada je vrlo nezahvalno ista prognozirati. Bice to strasan duel "BG blizanaca" ....ne smatram da ce prvi mec biti odlucujuci. Sve je tu moguce. Sva tri derbija ove sezone su bila dobra , o onom iz finala kupa da ne pricam. Zanimljivo da su zadnja dva meca bili bukvalno izjednacena i na jednu loptu. Partizan u strasnom naletu. Od dolaska Trinkija, igra mnogo cvrsce u odbrani, mozda i pretvrdo. Ali to rade na smekerski nacin. Tu su, dobro stoje na terenu, imaju sirok spektar upotrebljivih igraca za sada.....Jaki su.
Drugi par: Mi smo imali izuzetno turbulentnu sezonu i to iz dosta razloga, da se ne ponavljamo sada. Nisam sigaran sta da ocekujem iskreno. Nada postoji svakako ali razum mi kaze da nije to to. Vidjecemo. Cedevita je protiv Olimpije kojoj je pobjeda trebala za spas izgledala nikad bolje, narocito u odbrani.....Ne mogu da se odlucim po pitanju ovog para, imam argumenata i za i protiv. U medjusobnim ove sezone u Zagrebu je dobila Cedevita posle velikog preokreta u Pg dobila Buducnost jedva. Buducnost uz to igra i EL tako da bas ne znam. Razum mi kaze da je Cedevita u prednosti , emocije suprotno....
Bice spektakl svaki mec narocito mecevi u Beogradu.
Ajmo da sumiramo polako polufinala, iako nije regularni dio zavrsen , tesko da ce se sta promijeniti, tako da mozemo poceti polako.Last edited by Nemam_ti_kad; 12-03-19, 13:00.
Comment
Comment