Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA League 2018/19

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Svaki otkaz/promena kosta. To smo barem mi naucili. Doprineo bi im neki domaci igrac koji bi ih pokrenuo energetski tipa Dubljevic, ali ne verujem da je to realno. Ivanovic i Gordic koji su glavni motor ove ekipe su se izduvali sa ovom titulom i verovatno misle samo kako ce proci u evroligi. Od njih dvojice najvise zavisi, a Popovicu bi mogao dati vecu minutazu. On mi deluje kao vulkan pred eksploziju.

Comment

• Originally posted by Guthrie View Post
      Jbg, vise igraca u repki je igralo za Zvezdu nego za bilo koji drugi klub.
      A uz to treba dodeti da dominaciju Zvezde prati reprezentacija sa srebrima na evropskom, svetskom i olimpijadi, dok u vreme dominacije drugog kluba smo imali smesne rezultate.
      Medalje ne lazu.
      Koja je korelaciona veza, za nas beskucnike koji ne mozemo ni da platimo jeftine ulaznice, izmedju Partizanove dominacije sa reprezentacijom od 2001 pa do 2008 kada smo pozvali Ivkovica koji je oziveo kult reprezentacije?

Comment

• Originally posted by bounty hunter View Post

I drugi naši timovi imaju strance, ali su glavni igrači, oni koji preuzimaju odgovornost, najbolji strelci... domaći igrači.

Trebalo bi o ovim stvarima voditi računa da ne bi sutra uvozili igrače i za reprezentaciju.
        Prvo, nisi u pravu (dokazali ti drugi)
        Drugo - po cemu je obaveza KKCZ da stvara domace igrace?

Ovde se medju navijacima KKCZ vodila velika polemika o tome da li treba ili ne imati ovoliko ili onoliko stranaca. Na kraju, mislim da se vecina slozila da KKCZ mora da dovede najbolje igrace, koji su platezno dostupni, a ne da juri domace koji su em skuplji (ako imaju kvalitet), em ih ima malo.
        Kako izgleda dovodjenje domacih po svaku cenu smo videli prosle, ali i prethodnih godina, s' tim da je prosle i trener bio doveden 'na silu'.

Comment

• Originally posted by Grof View Post
          Prvo, nisi u pravu (dokazali ti drugi)
          Drugo - po cemu je obaveza KKCZ da stvara domace igrace?

Ovde se medju navijacima KKCZ vodila velika polemika o tome da li treba ili ne imati ovoliko ili onoliko stranaca. Na kraju, mislim da se vecina slozila da KKCZ mora da dovede najbolje igrace, koji su platezno dostupni, a ne da juri domace koji su em skuplji (ako imaju kvalitet), em ih ima malo.
          Kako izgleda dovodjenje domacih po svaku cenu smo videli prosle, ali i prethodnih godina, s' tim da je prosle i trener bio doveden 'na silu'.
          Odlican post samo bi malo dopunio...
          KKCZ nema nikakvu obavezu da stvara domace igrace.
          Sve dok preko 80% prihoda stvaraju navijaci(svojim aktivnostima) i treneri/igraci(pravljenjem igraca za prodaju i ostvarenim pobedama) oni jedino treba i da se pitaju. Sto se tice finansiranja kluba isto je da li si napravio Gudurica ili Boldena. Meni je draze da napravimo Gudurica ali nemam nikakav problem ni da to ubuduce budu samo Boldeni.
          O pravljenju igraca za reprezentaciju treba da razmisljaju oni klubovi koji se preko 90% finansiraju iz budzeta Republike Srbije. Oni bi trebalo da osete moralnu obavezu mada im to slabo ide poslednjih, koliko vec, 5-6 godina. Godisnje se dovodi po 10-tak stranaca i bahati sa drzavnim novcem. Mislim znam ja kako se trosi novac koji nisi zaradio ali opet...
          Eto prosle godine kroz prvi tim nekih klubova proslo preko 20 igraca od toga je vise od 10 stranaca zamenjeno

Comment

• Ali 80% budzeta sto stvaraju navijaci, treneri i igraci.
            sigpic

Comment

• Ne bi imali pet stranaca da jednog(Ojo) ne mogu da konvertuju u domaceg igraca.

Comment

• Oba kluba u Beogradu zavise od drzave, aj da se ne zajebavamo.
                Mnogo je bolja timska hemija i output kad se ima vecina domacih, a ne stranih igraca koji drugacije osecaju igranje u tim klubovima, ali se slazem da ih ne treba dovoditi po svaku cenu. E sad mora domaci pa cu da dovedem bilo koga. Prioritet bi trebalo da budu ljudski kvaliteti, sto govori da smo prosle sezone zestoko omasili sa Jankovicem. Za Radicevica jos nisam siguran. Ove godine to izgleda bolje zato sto je Tomic licno poznavao pojacanja pa je mogao lakse da oceni njihove kvalitete. Pritom ove sezone, nije da nemamo mladih domacih igraca. Sem Covica, i mozda Lazica koji je postao institucija svi ostali tek treba da pokazu svoj najveci potencijal, a to su Radanov, Simanic, Ristic, Davidovac, Nenadic, Dobric. Ne znam ko je buducnost za reprezentaciju ako ne ovi igraci.

Comment

• Bravo majstore.
                  U partizanu se za repku potencijal Zagorac, Vanja i Pecarski.
                  Ali neka, mi smo legija stranaca, a oni nisu sa 5 stranaca, a doci ce jos jedan vrv.
                  Samo gazi zvezdo !

Comment

• Originally posted by colke995 View Post
                    Ali 80% budzeta sto stvaraju navijaci, treneri i igraci.
                    Majstore, valjalo bi malo argumenata a ne da se smejes. Probaj da se prisetis da je KKCZ samo prosle godine prodala igraca za 2 miliona €.
                    Seti se da su prodavani i neki Kalinici, Marjanovici, Boldeni...
                    Priseti se i 150-160.000 placenih karti svake sezone

Razumljivo je meni sto je tebi ta tema smesna jer si prateci neki tm klub zaboravio kako uopste izgleda(prvo napraviti a posle i) prodati igraca

Comment

• Nisam jos puno gledao Radanova, ali iz te skupine nabrojanih, Ristic, Dobric I Davidovac. Ostatak ne smatram da ce biti bitni za repku osim mozda igranja ovih kvalifikacija. Od velikih takmicenja tu nema nista.

Iz Partizana samo Zagor I Pecarski. Vanja isto samo igranje u garbage kvalifikacijama.
                      Last edited by colke995; 09-10-18, 12:24.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Ivan9 View Post
                        Majstore, valjalo bi malo argumenata a ne da se smejes. Probaj da se prisetis da je KKCZ samo prosle godine prodala igraca za 2 miliona €.
                        Seti se da su prodavani i neki Kalinici, Marjanovici, Boldeni...
                        Priseti se i 150-160.000 placenih karti svake sezone

Razumljivo je meni sto je tebi ta tema smesna jer si prateci neki tm klub zaboravio kako uopste izgleda(prvo napraviti a posle i) prodati igraca
                        2 miliona?

Ovako iz glave (mrzi me da guglam):

Lesor otisao za 400 000
                        Rocestiju, Anticu I Omicu istekao ugovor.
                        Jovanovic pozajmnica.
                        Bjelica valjda raskinuo ugovor.
                        Radicevic, Enis I Feldin doneli jos 1 600 000? Nek je I 1 milion do 2, za ovu trojicu je nerealno, tako da ne znam otkud si iskopao tu cifru.

Ako sam negde pogresio, ispravi slobodno.

A sto se tice tog nacina funkcionisanja, mi smo tako funkcionisali ceo zivot. Stranca da zadrzimo na vise od godinu? Pa posle F4 cela ekipa je otisla. No tu temu necu dalje da razradjujem na ovom topicu.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by colke995 View Post
                          Nisam jos puno gledao Radanova, ali iz te skupine nabrojanih, Ristic, Dobric I Davidovac, ostatak....
                          Boljih od ovog ostatka i nemamo. Neka bude i trojica svake 3,4 godine, to je dovoljno da zamene trojicu koji se oprastaju.

Comment

• Ne prosle sezone nego prosle godine. Pretprosle sezone. Guduric, Jovic, Mitrovic, Dzenkins, Kuzmic...bio je i neki € preko 2 miliona.

Comment

• Originally posted by Ivan9 View Post
                              Ne prosle sezone nego prosle godine. Pretprosle sezone. Guduric, Jovic, Mitrovic, Dzenkins, Kuzmic...bio je i neki € preko 2 miliona.
                              Ma razume on ali se pravi nevešt . To meni najviše smeta kod komšija ...taj elementarni nedostatak poštovanja za dobre stvari , kojih je u kkcz , bilo ovih godina . Kao da će to poništiti dobre stvari koje su rađene u kkp ... Otuda i priča o bankomatu , Joviću , Kaliniću , Bobiju kao reprezentativcima i pre kkcz .

Samo potpuno navijačko slepilo može da ih spreči da vide da to nisu isti igrači , pre i posle kkcz . Jednostavno , nije moguće da ne primetiš da su nekoliko sezona , Arena i Pionir bili krcati...a neko je te karte plaćao ...plus nagrade za pobede u el...plus prodaja igrača. Znači , nije samo državni bakomat , a bez njega se naravno ne može .

Stranci ostaju nekolio sezona u kkcz ? Šta je tu problrm? Teško priznati da se neki od njih najbolje osećaju ovde ? Čarli bio dve pa se vratio da se "popravi" i zabode milonski ugovor u Rusiji ...Maik , koji kao Nemac dolazi iz Nemačke i kaže došao sam kući ?
                              Last edited by Samo Zvezda; 09-10-18, 13:29.

Comment

• Svega ovoga ne bi bilo da nismo dobili Buducnost[emoji23]

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka

Comment

Working...
                                X