Originally posted by LosmiSK
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA League 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostSito Alonso = Veljko Mršić .
Послато са SM-A605FN уз помоћ ТапатокаYou see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Ja i dalje mislim da je Cedevita najslabija na centarskim pozicijama i da bi jedan "Alen Omic" tip igraca podigao igru Cedevite bar za 50%
Jedino losije od timske igre Cedevite je njihov trenutni rezultat koji je posledica promasenih po 20 slobodnih bacanja u obe poslednje utakmice na jednu loptu. Lagano bi resili obe poslednje utakmice da su ubacili samo pola od ovih 20 promasenih slobodnih
Sa 3:1 umesto 1:3 bi imali sasvim korektan pocetak sezone(na stranu sto im je timska igra nikakva)
Ne bi ja potcenjivao Cedevitu jer oni tesko da mogu gore od ovoga sada...
Comment
-
Sto se Cedevite tice i Buducnosti oni nisu naucili od CZ ili da ajde kazem Covica jedno..Moraju imati strasnog pleja...azdaju..posebno Buducnost..gde Kraft, Gordic i Ivanovic da ih sklepas od njih tri jednog pa da napravis mozda back up-a za EL tim i za tim koji hoce da uzme ABA ligu..Cedevita se zajebala sa Medzetom i to ce ispraviti..On dok je igrao u Koroviosu u grckoj bio je smesan i limitiran napadacki, ima dobar pas ali nije to to..Na kecu treba da bude Alfa muzijak...Kobs to nije, o Kraftu je smesno pricati, ispod prosecan EC nivo...
Ni centri mi se ne svidjaju..Omica nisam voleo ni kod nas..jbs centra od 215 koji nije rim protector, dok Stipanovic je ok, ali nije za sampionski tim...jednostavno receno zajebali su se na najbitnijim pozicijama...Mogu njih dvoje da se bore do sutra, ali su suplji jbga...
Na kecu Cedeviti treba neki Pullen npr..Imali su Rajsa na tacni..oni uzmu Krafta...minirao ih SK Forum..Kobs je dobar al da bude azdaja ne moze...
Sito je po meni odlican trener i ako mu daju pleja moze biti svasta od njih, takodje mislim da im je Benite nepotreban u principu..defanzino je u rangu Covica juniora...Dok Dzikic igra kosarku koju bi mogao da forsira protiv Krke, ali ne u EL ili protiv nas..Protok lopte im je kriminalan..Njemu Gordic igra izolaciju...sve u svemu...za onakve igrace treba neki ludak ala Ivanovic...Dzikic je ok trener ..treba i vremena da se snadje u EL ovo im je prva sezona ali svakako da su se ispromasivali sa nekim stvarima i igraju oba tima ispod prosecnu kosarku...za njihov roster..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Ne bih se slozio vezano za Krafta i moram reagovati u tom smjeru. Meni je taj lik ok. Gledao sam svaku uzivo i svaku na tv, pa sam stekao utisak da on radi neki nevidljivi posao. Ne kazem da je to nesto ekstra i najbitnije u kosarci ali u ekipi kakva je Buducnost mislim da je zaista bitno. To jeste mislim da on jedini zna da radi te neke stvari. Postavljanja,tjeranja protivnika na gresku,kod preuzimanja dobre postavke i reakcije,odbrana 1 na 1.....Ne mogu sad sto posto da tvrdim da nismo mogli naci pleja koji uz to ima i nesto vise u ofanzivi ali jbg , nije sve savrseno.
Ako se ima u vidu da je Buducnost i pored lose forme "mogla" da pobijedi sve 3 evroligaske utakmice, da je bila blizu...rekao bih da je jedini pravi kiks bio protiv Zvijezde, naravno ne zbog pobjede Zvijezde kooliko zbog kretanja samog rezultata tj rasturanja od strane iste.
Tako da za Krafta moram reagovati u smislu da stvarno mislim da je on potreban ovakvom timu.
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostNe bih se slozio vezano za Krafta i moram reagovati u tom smjeru. Meni je taj lik ok. Gledao sam svaku uzivo i svaku na tv, pa sam stekao utisak da on radi neki nevidljivi posao. Ne kazem da je to nesto ekstra i najbitnije u kosarci ali u ekipi kakva je Buducnost mislim da je zaista bitno. To jeste mislim da on jedini zna da radi te neke stvari. Postavljanja,tjeranja protivnika na gresku,kod preuzimanja dobre postavke i reakcije,odbrana 1 na 1.....Ne mogu sad sto posto da tvrdim da nismo mogli naci pleja koji uz to ima i nesto vise u ofanzivi ali jbg , nije sve savrseno.
Ako se ima u vidu da je Buducnost i pored lose forme "mogla" da pobijedi sve 3 evroligaske utakmice, da je bila blizu...rekao bih da je jedini pravi kiks bio protiv Zvijezde, naravno ne zbog pobjede Zvijezde kooliko zbog kretanja samog rezultata tj rasturanja od strane iste.
Tako da za Krafta moram reagovati u smislu da stvarno mislim da je on potreban ovakvom timu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Druze, da imate jednog Reglanda, Rajsa, Dzeksoan..on je ok...ali back up i u paru sa Gordicem..gde kreacije nema ni za leka..to nije dobro...nisu kompatiblni nikako..Kad on kreira napad, to lopta ide kao kad deca stanu u krug a druga grupa unutra pa se ovi dodaju da ovi ne uzmu loptu..kreacija nula...Nije da je on los igrac, ali na ovaj tim nepotreban..On ili Gordic...Njih dvoje ne idu nikako zajedno..Treba iskreirati nesto za ostale ane da Klark igra sam, ovaj drugi da sutira iz okreta a da francuz igra izolaciju..on je spot up suter...
Pick and roll je slab...takodje..ne kazem da je los, ali za ovaj level nije..to sto se bori je druga strana opanaka..ali meni je Gordic isto dobar defanzivac..napadacki ogranicen za ono sto vama treba ove godine..Po meni greska..dodjes sunes lovu kao mi za Reglanda i zavrsis posao...Da smo mi uzeli Kobsa ili Krafta..bila bi obrnuta situacija sto posto...Ako je Dzikic ovo selktovao onda je po meni lose uradio...mada na oko deluje ok u praksi sto sma gledao 3-4 utakmice je tanko...sto ne znaci da ovaj tim nece uzeti titulu...ali do tada cete pretrpeti dosta samara u EL a prvi pravi vam sledi u sledecem kolu...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostDa , moglo je i tako, da Gorda obavlja tu funkciju ali nije. Po meni je i razumljivo u neku ruku. Napravljeno je dosta kompromisa."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
I ta sapunica se vise zavrsila, mada nikako mi se ne svidja ovo.
Je l' treba nesto da placamo Cokiju?Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Opet je vest od Tegetlije, da sačekamo malo?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment