Uf jbt kako se Edin raspada pred kamerom
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA League 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Cooper View PostZvezda možda ima 6 stranaca, ali zato imaju 1 pravog domaćina
Regland, Baron, Perperoglu, Ojo, Faje i ko još?
Jedino ako Stefana još računaš u naše igrače a to znači i još jednu stvar da ste ti i idol ti Tegi pogrešili slaveći njegov prelazak u Partizan.Last edited by nebitan; 22-09-18, 19:31.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by StefanPG View PostSamo da pozelim srecu jednima i drugima, a debitantu Zvezdi zelim da ih ne ponese novo takmicenje koje igraju, vec da pruze partiju vrijednu polufinaliste. Nek bolji pobijedi.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostMa samo vas da ne raznese novo takmičenje koje vi ove godine igrate. A što se tiče pobednika ove utakmice koja je u toku nema dileme ko će to biti.
u bilo kom slucaju."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostCirbesić nije, tacno.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
-
Originally posted by Ganac View PostPa on je naš, povratnik, ganci u duši...šta bi ste vi hteli više?"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Sada ga grle protivnički centri....a on ih onako, šeretski, otreseSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Zastrašujuća Zvezda, ove godine se vraćamo tamo gde nam je nepravedno onemogućeno da se takmičimo, sa najboljima u EL, jer smo mi najbolji!“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment