Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA League 2018/19

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by dekkard View Post
    Za koga li navija kronos na derbiju za poslednje mesto u PO?
    Za Zadar sigurno, ali sigurno psuje ove njegove koji su tako lako pustili Uroša Lukovića...17p , 10 sk ,4 rampe za poluvreme

Comment

• Toeto, Mornar je cetvrti.

Comment

• Originally posted by Ricma View Post
        Toeto, Mornar je cetvrti.
        Mislim da jos nista nije gotovo ali Mornar jeste pokazao najvise sto se tice borbe za 4 mesto,ima jos pet kola do kraja

Comment

• Iskreno rečeno bilo bi i nepravedno da Partizan dođe do četvrtog mesta, jer i Mornar i Zadar i FMP bolje stoje u međusobnom odnosu.
          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Iskreno rečeno bilo bi i nepravedno da Partizan dođe do četvrtog mesta, jer i Mornar i Zadar i FMP bolje stoje u međusobnom odnosu.
            Partizan ima 2-0 sa Zadrom , zato im odgovara pobeda Zadra ..jedino tu imaju bolji međusobni skor

Comment

Iskreno rečeno bilo bi i nepravedno da Partizan dođe do četvrtog mesta, jer i Mornar i Zadar i FMP bolje stoje u međusobnom odnosu.
              Mislim da su bolji i od Zadra i Fmp generalno ali od Mornara nisu sigurno

Comment

Da li ti razmišljaš kada pišeš ove rečenice ili ti gluposti samo izlaze ovako bez veze sa mozgom.
                Atletico Madrid, KK Partizan, Boston Celtics

Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu

Comment

• Originally posted by Samo Zvezda View Post
                  Partizan ima 2-0 sa Zadrom , zato im odgovara pobeda Zadra ..jedino tu imaju bolji međusobni skor
                  Ja sam bio ubeđen da i Zadar ima prednost... ali eto, dosta su i ova dva tima.
                  “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Napred Mornar

a i ugaziti ih sledece kolo naravno

Comment

• Originally posted by SinisaKun View Post
                      Da li ti razmišljaš kada pišeš ove rečenice ili ti gluposti samo izlaze ovako bez veze sa mozgom.
                      Nemoj da si neurozan, btw upitna rečenica se završava znakom pitanja pa makar bila i retorička. [emoji6]

Comment

• Evo sledeća će biti sa upitnikom. Da li su ti ruke povezane sa mozgom kada pišeš?
                        I da li misliš da si stvarno duhovit?
                        I o kakvoj pravdi ti pišeš i pričaš?

Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu

Comment

Evo sledeća će biti sa upitnikom. Da li su ti ruke povezane sa mozgom kada pišeš?
                          ja mislim da jeste duhovit

Comment

Evo sledeća će biti sa upitnikom. Da li su ti ruke povezane sa mozgom kada pišeš?
                            1. Medicina kaže da da.
                            2. Neka drugi ocene, ja samo iz srca pišem.
                            3. Poetskoj i sportskoj.

Comment

• Mornaru su dovoljne 2 pobjede do kraja da bude četvrti, realno. Izuzetno će zanimljivo da bude sledeće kolo, Mornar-Budućnost. Jedni se bore za plej-of, a drugi za 1. poziciju.

Comment

1. Medicina kaže da da.
                                2. Neka drugi ocene, ja samo iz srca pišem.
                                3. Poetskoj i sportskoj.
                                Ako medicina tako kaže onda u redu. Iskreno sumnjam da je ovog puta u pravu.
                                Pa prema svakoj pa i sportskoj pravdi taj klub za koji ti navijaš, kako god se zvao i predstavljao ne bi trebalo da postoji.

Još uvijek ništa nije gotovo, kao najveći klub koji se takmiči u ovoj ligi treba da se borimo za sebe a ne da čekamo da nam Zadar nešto poklanja. Ako hoćeš nešto izbori se za to.

Comment

Working...
                                X