Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA League 2018/19

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by StefanPG View Post
    Disciplinski sudij ABA lige, Saša Pavličić, kaznio je novopečenog prvaka sa 35 hiljada eura, što je najteža finansijska kazna u istoriji.

Takođe, Zvezda će prve dvije utakmice iduće sezone igrati pred praznim tribinama

Zamalo [emoji16]

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
    Šta zamalo?
    Spoiler
    Ako mi časi smrti postanu bliski,
    I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
    Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
    Nije umio da odstupi,
    Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
    Pao unapred, a ne unazad,
    I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
    Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
      Kazna je primerena, stim sto je trebalo da bude ista za oba kluba. Verovatno nisu hteli totalno da deprimiraju Podgoricane. Ovo za zenu i decu ne znam kako bih drugacije nazvao nego seksizam... kao da je izvor njuz. net, totalna glupost.
      Ako je to cena da se uvede regularnost u ABA ligu vredi kazna...ako je zbg pritiska KKB onda je licemerna.
      Što se tiče žena i dece, čini mi se da su zabrane takvog obima bile u fudbalu. da li Turska ili neka druga zemlja ali su bile jer se računa da deca i žene neće biti hhuliganski nastrojeni.
      Spoiler
      Nije umio da odstupi,
      Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by Ganac View Post
        .. . da li Turska ili neka druga zemlja ali su bile jer se računa da deca i žene neće biti hhuliganski nastrojeni.
        ovo otprilike i lici na meru koja samo na balkanu moze da prodje... posto se obicno oni ljudi koji su skloni huliganstvu identifikuju pa se njima spreci ulazak na sportski dogadjaj, a ne da se kaznjava ceo pol, kakva je to nebuloza?

Comment

• Originally posted by Ganac View Post
          Šta zamalo?
          Zamalo kaznu pogodih [emoji16]

Comment

• Biću konfuzan u ovom postu:
            Kazna je zaslužena ali je diskriminišuća jer i drugi subjekt u duelu zaslužuje istu kaznu a ne tri reda praznih stolica od kojih jedva da je dva reda bilo ispražnjeno.
            Srećom ne mogu titulu da oduzmu.
            Spoiler
            Nije umio da odstupi,
            Uračunato i u moj pad.

Comment

• Zasto li sam siguran da tu recenicu stalno ponavljas sebi pa si je zapamtio. Ali Blagdani su vec poceli pa treba izbjegavati svadju. Dovoljan je jedan klovn.

Comment

• Originally posted by dekkard
                Oni su dovoljno kažnjeni što postoje ovakvi kakvi su.
                Ban 2 nedelje, poslednje upozorenje pred moj licni predlog za trajno uklanjanje sa foruma.

Comment

• Procitah negde da je Gavrilo Pzjovic izjavio da ima informacije da Trinkijeri odlazi na kraju sezone.
                  Grobari imal istine u ovome

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka

Comment

Ban 2 nedelje, poslednje upozorenje pred moj licni predlog za trajno uklanjanje sa foruma.

Sto ban? Ja mislim isto i za neke vase ali i za neke naše pvijane!

Comment

• Ti mislis za neke, on misli za sve, s tim sto mu se desi ovako da se izlane jer inace vjesto krije svoju mrznju, koju ce nadam se da ispoljava na drugi nacin ili drugo mjesto.

Comment

• Ma njemu je samo dosadno.. Samo nivo konverzacije mora biti normalan na ovom forumu a veceras je preterao...Volim ja njegove postove ali u normalnom modu, a psovsnje i omalovazavanje ne..i kazna je zasluzena da budem iskren.
                        3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                        6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                        3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                        2× German League champion (2018, 2019)
                        6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                        4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                        2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

Pozlatio ti se prst kojim si kliknuo na ban dugme. Jedino sto bi po meni ta tvoja predlozena mera trebalo odmah da se sprovede, covek je verzija najgorih sovinista samo sto on komentarise sport, a oni politiku.
                          You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                            Meša Selimović

Comment

• [UOTE=Laza Kacanski;1978321]Procitah negde da je Gavrilo Pzjovic izjavio da ima informacije da Trinkijeri odlazi na kraju sezone.

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka[/QUOTE]

Da li ide ili ne ,time neka se bave komšije .I ako ode , to sigurno neće biti zbog razloga koje Pajović želi da insinuira ...o mulju , blatu kakva je Aba liga , gde su svi super fini sportski radnici ,samo ima jedan zli Nebojša Čović .

Čović sigurno nije cvećka ali najmanje je budala , koju možeš dva puta da preveslaš na isti način

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                                Procitah negde da je Gavrilo Pzjovic izjavio da ima informacije da Trinkijeri odlazi na kraju sezone.

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
                                Rekao je da je cuo tu pricu, izgleda zbog ukupne atmosfere.
                                Last edited by hallucinogen12; 26-04-19, 10:53.

Comment

Working...
                                X