kako pametno igra Kei
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< US Open 2016.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dobar Kei,nema sta.
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ ТапатокаOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
Originally posted by Maxx-a View Postsi sigurna , ako Nishi prodje raznece Djokovicev postojeci servis
Jako pametno igra za sada mekane loptice , pusta Wawrinku da udara iz sve snage i gresi
Comment
-
Ja ipak za nijansu više navijam za Keija.
Pa ako je suđeno da Novak izgubi bolje od odličnog Keija nego prosečnog Vavrinke.
A i 2 finala GS izgubiti( pu,pu) od istog igrača je frustrirajuće.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Forhend je u odličnom ritmu cijeli turnir, udara ga čisto, pogadja kad treba, nadjačao je Delpa u FH-FH razmjenama, pogadja i inside in, out...šta poželi
Bekend je u konstantno u kanalu, treba samo slajs igrati, top spin samo odnosi poene
Comment
-
Wawrinka ne moze da pronadje ritern,to je kljuc.
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ ТапатокаOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment