Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< US Open 2016.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Krenuo je Wawrinka da lupa sa svih strana,valjda je to,to.

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
    Originally posted by Casiraghi
    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Drugi servis Vavrinka 45%, Kei 38%. Djokovic i pored svih problema na mnogo vecem nivou ipak.
      sigpic

Comment

• Zaboravio sam nesto da napomenem. Odgledao sam ceo mec Djokovic - Monfils na ES i mogu da porucim samo jedno:
        Smiljana za predcednika! Smiljane BOZEOCE!
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
          Vidjecemo je li je zasluzio, daleko je on jos od finala. Ali ono sto je sigurno niko Djokovica ne moze dobiti po ovako teskim uslovima kad on ima 26-27 odnos vinera i gresaka, a realizaciju posle drugog 53%. Sanse nema jednostavno.
          Evo i Stan se budi, ja bih više volio Stana u finalu jer bi bolje finale bilo. Za sve ima šanse pa i za to.
          Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Ja slusao Britance, posle mi rekose da sam propustio spektakl
            sigpic

Comment

• Niko nikad nije napredovao kod voleja kao Nisikori. Ovo je nemoguce sta radi u Njujorku
              sigpic

Comment

Drugi servis Vavrinka 45%, Kei 38%. Djokovic i pored svih problema na mnogo vecem nivou ipak.
                Ti se previše uzdaš u statistiku, a igrao je protiv drugog protivnika.. Isto kao da uspoređuješ npr. Karlovića na returnu... Činjenica je da Monfils nije dorastao ni Keiu ni Stanu u polufinalu GS...

Možda Đoković imao lošiju statistiku u finalu da dobije, a možda bude imao bolju pa izgubi.

Comment

• Originally posted by luka View Post
                  Ti se previše uzdaš u statistiku, a igrao je protiv drugog protivnika.. Isto kao da uspoređuješ npr. Karlovića na returnu... Činjenica je da Monfils nije dorastao ni Keiu ni Stanu u polufinalu GS...

Možda Đoković imao lošiju statistiku u finalu da dobije, a možda bude imao bolju pa izgubi.
                  Cinjenica je da Monfis riternira odlicno na ovom USOu, i ne samo na USOu, nego tokom cijele americke sezone. Karlovic svakako nije ekvivalent ni sa kim, ni u jednoj prici.
                  sigpic

Comment

• Strasan tenis.

Comment

• BH pravi razliku, ogromnu prednost ima Japanac na toj strani.
                      sigpic

Comment

• Vadi se Stanislav, kostace Hondu ovo seta, mozda i meca.

Comment

• Kaze Mekenro iznenadilo bi ga ako kisa uskoro ne pocne. Ako ovo postane dvorana uslovi postaju idealni jer su preteski i dalje.
                          sigpic

Comment

Cinjenica je da Monfis riternira odlicno na ovom USOu, i ne samo na USOu, nego tokom cijele americke sezone. Karlovic svakako nije ekvivalent ni sa kim, ni u jednoj prici.
                            Činjenica je da je danas Monfils loše reternirao, ne zato jer je Đoković dobro servirao, nego je jednostavno loše reternirao i općenito nije bio na nivou... Stoga statistika nije relevantna za ovaj meč...
                            Đoković je danas dobio na ime i iskustvo.

Comment

• Bice 2:2

Comment

• Originally posted by luka View Post
                                Činjenica je da je danas Monfils loše reternirao, ne zato jer je Đoković dobro servirao, nego je jednostavno loše reternirao i općenito nije bio na nivou... Stoga statistika nije relevantna za ovaj meč...
                                Đoković je danas dobio na ime i iskustvo.
                                Zapravo to nije cinjenica, cinjenica je da je Monfis vracao lopte iz riterna, da se igralo, nekad i na samo 20-ak cm od osnovne linije. Igralo se u svakom servis gemu, posebno od treceg seta. Cus dobio na ime i iskustvo, a covjek imao 15 gresaka u poslednja tri seta. Nadji bilo koji mec iz Majamija, bilo koje finale i uporedi s ovim danas. Posebno one sa Endijem, nebo i zemlja.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X