Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2016/17

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zato Arsenal treba da pokaze snagu.

To se pregovara na sljedeci nacin, uzet cemo primjer Sancheza:

1. Dolazi klub hoce igraca
    2. Arsenal kaze, vas je sutra za 100m, nikakav problem.
    3. Klub kaze, eis previse je to, mozel manje, kazes moze 99.9m, ako hocete necete imam jos 10 sastanaka za tog igraca.
    4. Klub naravno odlazi jer je cifra nehumano visoka, ali zovu ahenta da proba da smeksa Arsenal
    5. Dolazi agent i kaze, moj igrac zeli da ide, zelimo da ga prodate.
    6. Arsenal kaze, nema problema cim se isplati trazena cifra moze da ide istog momenta, a posto je izrazena zelja za odlaskom, igrac ce da isprazni svoj ormaric i pristup treningu sa prvim timom mu je zabranjen. Moze trenirati za omladincima, a utakmice ce da gleda sa tribina u klupskom odjelu, ako odbije idu penali na ugovor. I to ce da traje sve dok neko ne isplati trqzenu cifru, ili igrac ne odluci da potpise novi ugovor.

7. Ili ce neko isplatiti pribliznu valuaciju od 100m ili ce igrac potpisati novi ugovor.

A posto je Wenger bog i batina u klubu, ovo se nikad nece desiti, jer Wenger ne voli da zlostavlja igrace i agente.

Treba Wengeru otet te funkcije da je on odgoovran za sve, vec nek se fokusira na teren i cao.
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
      Zato Arsenal treba da pokaze snagu.

To se pregovara na sljedeci nacin, uzet cemo primjer Sancheza:

1. Dolazi klub hoce igraca
      2. Arsenal kaze, vas je sutra za 100m, nikakav problem.
      3. Klub kaze, eis previse je to, mozel manje, kazes moze 99.9m, ako hocete necete imam jos 10 sastanaka za tog igraca.
      4. Klub naravno odlazi jer je cifra nehumano visoka, ali zovu ahenta da proba da smeksa Arsenal
      5. Dolazi agent i kaze, moj igrac zeli da ide, zelimo da ga prodate.
      6. Arsenal kaze, nema problema cim se isplati trazena cifra moze da ide istog momenta, a posto je izrazena zelja za odlaskom, igrac ce da isprazni svoj ormaric i pristup treningu sa prvim timom mu je zabranjen. Moze trenirati za omladincima, a utakmice ce da gleda sa tribina u klupskom odjelu, ako odbije idu penali na ugovor. I to ce da traje sve dok neko ne isplati trqzenu cifru, ili igrac ne odluci da potpise novi ugovor.

7. Ili ce neko isplatiti pribliznu valuaciju od 100m ili ce igrac potpisati novi ugovor.

A posto je Wenger bog i batina u klubu, ovo se nikad nece desiti, jer Wenger ne voli da zlostavlja igrace i agente.

Treba Wengeru otet te funkcije da je on odgoovran za sve, vec nek se fokusira na teren i cao.
      Sva sreca pa na terenu dominira

Comment

• Enormno je zanimljivo da svaki put uzmes i oskrnavis moje postove da bi se uklopile u tu vasu agendu.

Ja jesam za promjene, Alegri umjesto Wengera, ali nisam za to da on ode i ostane Steve celavi Bould, pa pravo iz lige da ispadnemo, tamn Njuka se vrati, a mi ih zamjenimo.

Iako bi neki sad potpisali da ispadnemo iz lige ako ce to znacit da Wenger ode, sto je krajnje sramotno i razmazeno ponasanje.

To ja zamisljam kao djete kad mu se ne kupi cokolada, pa pocne da demolira prodavnicu, losi roditelji mu udovolje, dobri roditelji ga nabiju nogom da mu ne naumpadne ikad vise da baca tantrume jer je rwzmazeno deriste.
        sigpic

Comment

• A ne mozes jedan dan da budes za promene, a drugi za Vengericu . Znamo svi da si Vengericin placenik i lazni tripletar

Comment

• Covjek koji je brendirao tripletare je lazni tripletar

Ja jesam za promjene, ali ako se urade kako treba, sad na silu, zaboravi, posebno sto sekunde povjerenja nemam u upravu kluba da ce uraditi kvalitetan posao.
            sigpic

Comment

• Ma koje promene, covek je veci od kluba. Ne moze mu niko nista, baneri, mlaznjaci, dirizabli nista to njega ne pogadja. Sam sebi sastavlja ugovor, i potpisuje za obe strane.
              Wenger>Arsenal

Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk
              IMG-20190614-192941
              "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
              Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Ti si samo spominjao triplete, a ja sam osmislio naziv tripletari . Sada se konacno pokazalo da tebi je bitnija stagnacija nego tripleta, lazni tripletaru .

Ne radi se nista na silu, na kraju sezone dolazi neko drugi i to je to. Jeste, od tolikih trenera, Arsenal samo moze Bolda da privuce za trenera .

Comment

• Arsenal kao Arsenal bi svi trenirali.

Al kad imas upravu koja je sposobna kao nasa, ne bi ja htio trenirat Arsenal da sam top trener, a kamoli ko od ovih placenika.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Adam The Llama View Post
                    Ma koje promene, covek je veci od kluba. Ne moze mu niko nista, baneri, mlaznjaci, dirizabli nista to njega ne pogadja. Sam sebi sastavlja ugovor, i potpisuje za obe strane.
                    Wenger>Arsenal

Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk
                    Ako ti u ovo stvarno veruješ ja stvarno ne znam šta da ti kažem...
                    sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Lord Gangara View Post
                      Ako ti u ovo stvarno veruješ ja stvarno ne znam šta da ti kažem...
                      Ne, to ce biti moj zakljucak. Ako na kraju sezone i posle svega produzi ugovor. Covek mora da pokaze postovanje prema klubu, i da uradi najbolje za buducnost kluba. Ja mislim da je on trebao da ode mnogo ranije, kao gospodin i da ne doceka ovako nesto.
                      IMG-20190614-192941
                      "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."

Comment

• Originally posted by Adam The Llama View Post
                        Ne, to ce biti moj zakljucak. Ako na kraju sezone i posle svega produzi ugovor. Covek mora da pokaze postovanje prema klubu, i da uradi najbolje za buducnost kluba. Ja mislim da je on trebao da ode mnogo ranije, kao gospodin i da ne doceka ovako nesto.
                        Pa jel najbolje da napusti klub i da prave reforme kada je konkurencija u PL najveća u poslednjih 15 godina ? Ako ništa iza sebe ima iskusnost igranja u PL preko 20 godina i jedan je od iskusnijih trenera u PL i kada bi sad otišao to bi značilo da će klub da bude u totalnom rasulu naredne tri sezone i po čemu je to najbolja opcija za klub ? Jebote idete mi na onu stvar više sa ovim glupostima gde ispada da čovek uništio klub daj manite me bre te priče. Svi smo svesni da je čovek van svog prajma i da je ispao iz te ozbiljne priče ali činjenica je da treba da ostane barem još sezonu i da proba da uradi nešto kad je rasterećen bez Lige Šampiona i da pripremi klub za svoj odlazak. Kada bi sad otišao samo zato što se ljudima digla ona stvar bez pripremljenog plana i bez naslednika kog on želi bi nam napravilo više štete nego koristi i baš zato što uprava koliko toliko ima mozak mu neće dati otkaz tek tako zato što se par degenerika sa AFTV digla ćuna da i što su videli da tako sebi dižu popularnost i pokušavaju da profitiraju od tog istog pljuvanja.

Da se razumemo i ja sam za to da Wenger ode ali ne bez pripremljenog plana i bez adekvatnog naslednika.I ne ostaje on što se njemu ostaje nego što to JESTE najbolji potez koji može da uradi trenutno , video je koliko je sati i da mora da ide ali će to uraditi pametno a ne na degenerski način gde će ostaviti klub na cedilu.
                        sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Da li je Arsenal nesto uradio u poslednjih 10godina, pa ce biti smak sveta ako dodje drugi menadzer i ne budete mozda koju godinu u LSu?
                          Konkurencija za godinu, dve moze biti jos veca. A Arsenal ce stagnirati, cekajuci da Wenger napravi plan i program za naslednika...
                          Uostalom ako Arsenal ne moze da funkcionise bez Wengera, onaj moj post ce se ispostaviti 100% tacnim.

EDIT: U dobrom sistemu 1 covek nista ne znaci. Ako on za 20 i kusur godina, nije uredio klub tako da moze da funkcionise bez njega, onda je tih 20godina baceno u bunar.
                          Last edited by Brian McShtull; 29-03-17, 18:48.
                          IMG-20190614-192941

Comment

• Ja mislim da Arsenal dobija u nedelju. To mi je tm1 2+ kao poslastica. Pep je previše mek u gostima, pogotovo protiv top7 timova.
                            I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Bakajokov brat kaze da mu je zelja bila da igra za PSZ. Thats that then.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                                Bakajokov brat kaze da mu je zelja bila da igra za PSZ. Thats that then.
                                I Pogbi je bila zelja da igra za Zidana.
                                Originally posted by Dekinjo
                                Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                                Originally posted by La Jugoslavia
                                Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

Working...
                                X