Zar da u najvažnijoj tekmi naše skupo plaćene zvezde pokazuju ogroman nivo dekocentrisanosti. Saša Matić bi hitrije i bolje odreagov'o nego Miki maločas.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2016/17
Collapse
X
-
Arnold ocaj zaista.Daj Morena u drugom,a Milner desno.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ovo su skupe greske u derbiju, dvije stopostotne, preglup penal i najgluplji od svih je Dzons koji je dao korner zbog kojeg je doslo do penala. Samo treba da je doda De Hei, ali ne, maloumnik bi malo da dribla. Bilo je samo pitanje trenutka kad ce izvrsiti samoubistvo.
Liverpul agresivniji, ima vecu zelju, Pogba, Dzons i Valensija igraci manje, kanal.
Utrajaju Martijala i niko da mu dodje, da se otvori da se stvori visak.sigpic
Comment
-
Originally posted by Scouser View Post
Govedo.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostProtiv nas će i Minjole i Lovren odigrati utakmicu života. Daj Žoze menjaj u poluvremenu. Ubaci Runija i Matu. Nema šta više čekati. A Pogba se neće oporaviti do kraja tekme. Ne deluje mi da je spreman.
Sent from my Tesla_Tablet_L7_3G using TapatalkI LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Morao je Origi izvuci nesto vise iz onog trka. Napadacki smo losi, ali imamo prostora vise nego inace, samim tim dolazi do izrazaja presing kada nemamo loptu. Ne deluje mi Utd pozadi toliko sigurno, cak je i Carrick jednom poslao loptu u out. Maltretiranje Pogbe se isplatilo. Ali opet ne koristi se dovoljno taj prostor i fali ta varnica koju ce mozda Coutinho doneti kada mu Klopp da tih 20 minuta. Ocekujem i Sturridgea, jer sumnjam da gol necemo primiti, a ako ce se do pobede, jos jedan se mora dati, mada sam i pre pocetka unapred bio zadovoljan i bodom s obzirom na situaciju sa sastavom.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment