Ne postoji dobar sudija u Premijer ligi, jednostavno svaki pravi toliko grešaka da je to strašno. A zaštićeni ko bijeli medvjedi i ako išta kažeš protiv njih ide kazna.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2016/17
Collapse
X
-
Runi ulazi ,daje gol i asistira Ibri i dobijamo 2:1
Ni jedna ni druga ekipa ne igra nesto posebno.Dadose gol iz nesmotrenosti Pogbe ,gde je glavni krivac Dzons ,koji se pravio pametan ,umesto da bude pametan.
Dve sanse promasismo ...Pogba na 0:0 ,kad sutnuo lose levom nogom ,i Miki na nekoliko minuta do kraja poluvremena ,gde je Minjole vise imao srece nego li znanja..
Da racunamo i slobodnjak Ibre , ispade da smo prikazali vise ,a gubimo ..
Comment
-
Originally posted by z0La View PostKoji Lovren igra utakmicu zivota?? Izasli ste 2 puta 1 na 1 sa Minjoleom i zamalo da vam Lovren pokloni gol...i to sve za poluvreme Ako je to tekma zivota...
Sent from my Tesla_Tablet_L7_3G using Tapatalk
Comment
-
Svi hocemo da Pep ostane...ne znam sto vezete pricu o ligama za njega jer je prava prica da on nema ubjedljivo najjaci kadar konacno i da se kao takav ne pokazuje kakvim su nas godinama ubjedljivali da jeste
Sve,sve i Klopp,Conte fenomenalno,ali momentalno Mauricio je genije i prosto me toplina neka uzme kad ga se sjetim.Divim se svemu oko njega.Zagotivio sam ga jos u ranim vremenima kada je pokazao da je Madridista na neki nacin.Covjek je svakog igraca unaprijedio.Nema niti jedan izuzetak.Izmislja igrace,mijenja im pozicije,afirmise Engleze netalentovane,sisteme mijenja,fudbal najljepsi,on gospodin.Igraju organizovanu odbranu,odlicno kreiraju,sutiraju,napadaju.Pri tome za razliku od svake druge ekipe nema niko da se ponasa kao zvijezda.Uspjeti u svemu tome u danasnjem vremenu je jedinstven slucaj...
Samo jos ovo da dodam i dosta
Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ovo mozak da zaboli!!
Pun mi je kufer ovih promašenih zicera!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostZa njegove standarde dobro igra. Nadam se da će ući u crveno i da će do kraja kiksirati koji put. Kako zna i ume.
Eto, udje Cou i za minut napravi 100% sansu.
Sent from my Tesla_Tablet_L7_3G using TapatalkI LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Ako mi damo gol ima da nosim Gerarda na avataru.a od toga nema leba.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment