Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2016/17

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by realnost View Post
    Mene i dalje fascinira ova igra Lestera, koliko su oni pojednostavili fudbal danas kada se sve živo komplikuje. Pređu ceo teren sa 2 pasa i 5 dodira i postignu gol na kraju. Smatram da mogu daleko da doguraju u LŠ, samo Real da izbegnu.

Klop i Konte su najbolji treneri u PL
    Kazes samo Real da izbjegnu?

Bayern, Benfica, Leverkusen, Paris, Real Madrid, Sevilla.

Comment

• Pa da, protiv ostalih imaju šanse (manje, veće) ali mislim da ne mogu ništa protiv Reala da urade
      Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
      До поновног сусрета, твој Швабо

mala H2H 2018/19
      suicide
      2019
      velika H2H 2019/20

Comment

• @blanco

Jao kralju pa gdje se Dostanića sjeti, jel živ taj čovjek..

@bici mislim da je, u najmanju ruku, pretjerivanje reći da Murinjo ništa nije uradio sa Realom. Barselona je kad je on došao u Real bila gotovo nepobjediva, bukvalno je samo bunker radio protiv njih. Junajteda su rutinski dobili u finalu LŠ, po meni su u sezoni 2010/2011. bili bolji nego ikad. Svi najbitniji šrafovi te ekipe su u tom nekom periodu 2010-2012. bili na vrhuncu, čak i više nego 2009.

Druga stvar je da je Murinjo jedini koji je uzeo titulu sa Realom, 0d 2008. to niko nije uspio, pa ni Anćeloti kojeg spominješ. A imao je i Bejla za razliku od Murinja. Za urađeno u LŠ Karlu svaka čast. Možda sad uspije uzeti ligu Zidan, ali Murinjov Real 2011/12 je igrao ljepše i imao rekordan broj bodova i golova koliko se sjećam. E sad, posebna je priča što je Žoze takav kakav jeste pa se posvađao sa svima tamo, jer ni ne može svako trpiti njihove izlive debilizma (posebno ne on), to je klub čiji su navijači i Ronalda svojevremeno zviždali. Za stavljanje Kasiljasa na klupu su ga isto iskritikovali, pa se pokazalo da je ipak u pravu. Ali svejedno mu Real nije trebao u životu, posle njih je u nekim stvarima postao oprezan, preoprezan. Boravak u Čelziju je najbolji dokaz za to, prije svega dvomeči sa PSŽom.

Uglavnom, pretjeruje se u vezi s njim i Realom. Nije to bio naročito uspješan period nema šta. Ali Murinjo od Porta pa do danas i dalje imao bukvalno samo dvije neuspješne sezone, a to su 2012/13 i prošla jesen. Ostale su, ili titule ili one prve sezone kad navikava igrače na svoj režim da poderu u drugoj godini. Ili 2006/07, kad osvoji oba kupa, ispadne na penale u polufinalu LŠ, a u ligi završi drugi iza Fergusona koji ubije tu sezonu i koji će osvojiti još 2 titule zaredom posle toga i čiji će tim biti najjači na planeti.
        Last edited by BorisUnited99; 11-12-16, 00:34.

Comment

• Pa ovaj Navas je kao bubašvaba, preživeo bi i apokalipsu jbte. Na koju foru taj lik opstaje u Sitiju sve ove godine, meni stvarno nije jasno. Dal se sakrije u neku rupu, zovnu da odigra poneku utakmicu, pa se vrati u tu istu rupu da ga zaborave i ne prodaju.

Kunem se da bi ga ja sačuvao na utakmici, kamoli odbrambeni igrač u PL-u. Ne znam da li sam video veći limit u životu...možda eventualno samo Dauning...
          I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Originally posted by BorisUnited99 View Post
            @blanco

Jao kralju pa gdje se Dostanića sjeti, jel živ taj čovjek..

@bici mislim da je, u najmanju ruku, pretjerivanje reći da Murinjo ništa nije uradio sa Realom. Barselona je kad je on došao u Real bila gotovo nepobjediva, bukvalno je samo bunker radio protiv njih. Junajteda su rutinski dobili u finalu LŠ, po meni su u sezoni 2010/2011. bili bolji nego ikad. Svi najbitniji šrafovi te ekipe su u tom nekom periodu 2010-2012. bili na vrhuncu, čak i više nego 2009.

Druga stvar je da je Murinjo jedini koji je uzeo titulu sa Realom, 0d 2008. to niko nije uspio, pa ni Anćeloti kojeg spominješ. A imao je i Bejla za razliku od Murinja. Za urađeno u LŠ Karlu svaka čast. Možda sad uspije uzeti ligu Zidan, ali Murinjov Real 2011/12 je igrao ljepše i imao rekordan broj bodova i golova koliko se sjećam. E sad, posebna je priča što je Žoze takav kakav jeste pa se posvađao sa svima tamo, jer ni ne može svako trpiti njihove izlive debilizma (posebno ne on), to je klub čiji su navijači i Ronalda svojevremeno zviždali. Za stavljanje Kasiljasa na klupu su ga isto iskritikovali, pa se pokazalo da je ipak u pravu. Ali svejedno mu Real nije trebao u životu, posle njih je u nekim stvarima postao oprezan, preoprezan. Boravak u Čelziju je najbolji dokaz za to, prije svega dvomeči sa PSŽom.

Uglavnom, pretjeruje se u vezi s njim i Realom. Nije to bio naročito uspješan period nema šta. Ali Murinjo od Porta pa do danas i dalje imao bukvalno samo dvije neuspješne sezone, a to su 2012/13 i prošla jesen. Ostale su, ili titule ili one prve sezone kad navikava igrače na svoj režim da poderu u drugoj godini. Ili 2006/07, kad osvoji oba kupa, ispadne na penale u polufinalu LŠ, a u ligi završi drugi iza Fergusona koji ubije tu sezonu i koji će osvojiti još 2 titule zaredom posle toga i čiji će tim biti najjači na planeti.
            U pravu si, ja sam hteo na brzinu da dam neko poredjenje, ti si me tu uhvatio. Ali generalno su falili trofeji, moras priznati. Jer man-managmenta nije bilo. Jeste Barsa skoro bila nepobediva kada je Mou dosao u Real, al seti se da je sezonu pre istu tu Barsu Murinjo izbacio sa Interom u polufinalu ls.
            Originally posted by Dekinjo
            Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
            Originally posted by La Jugoslavia
            Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Jedva, jbm ti zivot i boje kiselinom. Sad stigap kuci, Budan sam 2ipo dana, ova utakmica ce b9ti strava~~fudba;l

Comment

• Originally posted by bici View Post
                Da, Pep je kriv. Ne mozes ti da ocekujes od igraca da trce kao manijaci 90minuta i onda da mirno i koncentrisano zavrse napad. Naravno, to je EPL, top fizicka kondicija, ali i dalje su ljudi, a ne masine, postoji neka granica. Jednostavno ne mozes da silis igrace na taj manijakalni presing i da ocekujes da lagano zavrse. Teske noge, nema koncentracije.
                Originally posted by bici View Post
                Murinjo nikad nije imao vecih problema sa povredama. Sa razlogom. Junajted je pretrcao najmanje kilometara ove sezone u EPL-u, sa razlogom. Misli glavom, stedi igrace. Nije bez razloga prethodne tri godine EPL osvajala ekipa sa najmanje povreda.
                Gvardiola juce:

It's not just English football, it's all around the world. We're going to kill the players
                Just three substitutions right now... why can't you make four, five or six?
                It's [then] a more open game, not always the same. Less injuries. Everything would be better. I think UEFA and FIFA have another opinion about that
                Ne znam odakle bi poceo pa necu ni poceti, sad bi da i fifa udovoljava njegovom fudbalu
                Last edited by bici; 11-12-16, 12:42.
                Originally posted by Dekinjo
                Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                Originally posted by La Jugoslavia
                Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Dobar WBA na startu
                  Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• Onaj ko kaze da je Pep u Barsi imao sve pripremljeno, odnosno da tu trener nije imao puno posla, se ocigledno ne sjeca tog vremena ili namjerno spinuje pricu.

Pa Mesi je sa Gvardiolom najvise napredovao, s tim da i Rajkard nosi velike zasluge za Mesijev razvoj kao fudbalera.

Cavi, Inijesta, Buskets , oni su kao fudbaleri napredovali sa Pepom za nekoliko klasa.

Ono kako je Barselona igrala je iskljucivo pecat razumijevanja fudbala i pristupa istog Pepa Gvardiole.

Konstantno se prica kako je Pep u Bajernu dozivio debakl kao trener jer nije osvojio LS. Ali kada pitas ljude u Bajernu oni su zahvalni Pepu na poslu koji je obavio kao trener jer je dao sve od sebe da osvoji sve trofeje. Sam Anceloti je na jednom presu spominjao kako je Pep odradio veliki posao u Bajernu u pogledu razvoja nekih igraca i nivoa igre tima.

Ispadao je u LS od Barselone, Reala i Atletika. Barselona i Real su bili jaci timovi od Bajerna, a mozda su i sada, na individualnom planu. Atletiko je klasa vec nekoliko godina i nije iznenadjenje kada izbace jace ekipe na papiru od sebe. Simeone rekao da on nije nikada vidio da je neki tim onako dobro igrao kao Bajern u revansu LS prosle sezone protiv Atletika.

Comment

• Očekivano od Pjulisa. Totalna disciplina. Brane dobro krila, pa su Alonso i Moses za sad neupotrebljivi.
                      I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• WBA je generalno jako dobra i cvrsta ekipa, koju vodi sjajni Pjulis i niko se protiv njih nece nesto naigrati. Ove godine ih je samo Siti ubedljivo pobedio, cini mi se 4:0, ali to je bio ono sto se kaze los dan na poslu.
                        sigpic

Comment

• Ma nemoj se brate bzv cimati. Spinuju i provociraju.
                          Ali razumem ih ja. Jer pogledaj ko to ovde radi. Obozavaoci lika i dela Zozea Murinja. Zamisli kolike je Pep nabio komplekse kada se ceka samo neki losiji period pa da se krene sa rafalnom paljbom.
                          A znaju oni svi vrlo dobro koliko je Pep veliki, samo ih boli da priznaju. Jbg ja ipak polazim od toga. Necu da sumnjam u neciju inteligenciju pa da kazem da ne zna - ne vidi ono sto je i te kako ocigledno.
                          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ma Gvardiola je doktor, samo trebaće mu vremena da dovede sve u red. I manje eksperimentisanja.

Comment

• To sto je Murinjo uradio sa Portom i Interom Gvardiola ne bi za tri zivota.

Sad ce Karlo da objasni u ove tri godine koliko je slabiji Bajern od Spanaca
                              sigpic

Comment

• Ne volim Murinja, ali on je izmislio fudbal za Pepa, kojeg inace smatram za prevaru od trenera.

Comment

Working...
                                X