Posle Sitija ce u PSZ vec ga vidim, da nabija statistiku kao u Bajernu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2016/17
Collapse
X
-
Everton?
Ogi
Samo jedna ispravka tvog posta nije Bajern bio slabiji od Spanaca uopšte.
Koliko sam ja razumeo njegovu epizodu u nemačkoj bila je LS. Pogotovo što u ligi realno nema konkurenata.Last edited by l1m4r; 11-12-16, 12:48.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPosle Sitija ce u PSZ vec ga vidim, da nabija statistiku kao u Bajernu.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Jebem ti i kopernikus i kablovsku,za šta vas plaćamKo je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostOce li neki iole ozbiljan klub uzeti Tonija dok je jos u punoj snazi? Greota da ovaj covjek ne dobije priliku koju zasluzuje. On ovaj VBA ovako vodi, sta bi radio da ima vise para i bolje vodjen i organizovan klub.
Comment
-
Originally posted by BorisUnited99 View PostMa ne mora da znači, ima tih britanskih trenera takvih, Mojes je od Evertona bez para izvlačio maksimum i igrao za šesto, sedmo mjesto, ali nikad nije za neku veliku ekipu. Nije ni Pjulis džaba u životu trenirao Stouk i Vest Brom, a ne nekog jačeg. Možda griješim u njegovom slučaju ali eto.sigpic
Comment
-
Ja mislim da bi se borio za top 4. Ne bi on nikad dozvolio da Everton i Vest Hem imaju ovakvu nedisciplinu i odbranu, isutirao bi sve koji ne slusaju. Nikad covjek nije mogao da dovodi bas sve igrace koji mu trebaju i koje zele, to bi mogao da dobije u ovim ozbiljnijim i bogatijim klubovima. Mada i dalje mislim da ce Kuman biti ok za Everton, tvrd je on i zategnuce to koliko je moguce. Bilic s druge strane gubi sve konce.sigpic
Comment
-
Ne moš sa ovim pep fan boy-ovima racionalno i argumentovano, odma se hvataju Murinja
Vladane, voršipujem i ja Tonija, al nije on za top klubove, i sto rece Erik, 7-10 mesto koga god da uzmeOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
A sta je Murinjo uradio sa Portom. Namestilo se coveku - svaka cast uzeo LS, ali dao gol Mancesteru u 90 minutu i prosao taj dvomec tako. Onda nakon toga ozbiljnog rivala nije imao. A imao odlicnu ekipu, potcenjenu u to vreme, ali videli smo ko je sve tu igrao.
Sa Interom je imao dominaciju u domacoj ligi vecu nego sto Juventus ima trenutno - konkurencije bez, vecu nego Bajern ikada u Nemackoj. Tako da je mogao da se posveti LS. Igrao dva puta u grupi sa Pepom (u gotima izgubio, kuci izvukao 0-0) prosao kao drugi dalje.I izbacio ga u dvomecu u polufinalu. A tek taj Interov tim: budimo realni jak kao crna zemlja.
Opet svaka cast ima dve titule, malo je trenera koji mogu time da se pohvale. Fantasticno dostignuce.
Sa druge strane Pep Gvardiola je covek koji sedam uzastopnih sezona igra u najmanju ruku polufinale LS (uzeo dve titule). Ako je to dokaz o njegovoj precenjenosti onda ok. Tu se jasno vidi konstantnost i kvalitet.Last edited by Sandugp; 11-12-16, 13:11.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment