Originally posted by krele90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2016/17
Collapse
X
-
Lagano Siti ovo. Ali opasan je i CP.
Milivojevic jos jedna dobra tekma za njega.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View Post
Palas je ozbiljna ekipa, pogotovo ce Siti imati problema da brani Zahu i Bentekea.Originally posted by Rossonero View PostMinimalno dva razlike za City. Toliko su ozbiljna ekipa da su izgubili na domacem terenu od najgore gostujuce ekipe.
Sent from my SamsungOriginally posted by Adam The Llama View PostMislis kao sto su prosli Arsenal, Liverpul i Celsi?
Reci mi iskreno jel si odgledao Palas jednom ove sezone, ili bilo koji PL mec?
Da li si gledao Siti ove sezone?Originally posted by Rossonero View PostI sta sad mora tako da prodje i City?
Sent from my Samsung
Originally posted by Adam The Llama View PostNe znam koliko pratis PL, ali mislim da je neozbiljno reci za bilo koji mec da ce neko nekoga lagano dobiti u ovoj ligi.
Ja sam izdvojio Palas, kao potencijalno tezak mec za Siti. Zato sto mislim da je Palas tim za mesto ispod Evertona, plus ce im trebati jos koji bod da osiguraju opstanak.
Opet ne kazem da ce dobiti Siti, samo da od njih ocekujem da zadaju najvise problema Sitiju, a mozda i iznenade.
Inace nema potrebe da se osecas povredjenim kada pitam da li gledas PL. Zato sto slabo vidjam tvoje postove ovde, a mozda i nisam obratio paznju, izvinjavam se ako sam prevideo to.
Mada dobro, i ne mora neko komentarisati da bi pratio PL.
Pozdrav.
Manchester City-Crystal Palace 5-0Last edited by Rossonero; 06-05-17, 15:25.
Comment
-
Mene bih malo bilo stid da sam na tvom mjestu. Rekao sam ti prosle sedmice da ce biti citiranja. Ja sam samo odrzao svoje obecanje. Ja mislim da mozes bolje Pixaru, Kloptimism, Adame. Ne znam kako da te zovem jer mijenjas imena ko carape. Pozzz
Ako te jos sta zanima slobodno pusti pp.Last edited by Rossonero; 06-05-17, 17:12.
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostGleda li ko Hull mrtvi?
Sent from my Samsung using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostMene bih malo bilo stid da sam na tvom mjestu. Rekao sam ti prosle sedmice da ce biti citiranja. Ja sam samo odrzao svoje obecanje. Ja mislim da mozes bolje Pixaru, Kloptimism, Adame. Ne znam kako da te zovem jer mijenjas imena ko carape. Pozzz
Ako te jos sta zanima slobodno pusti pp.
Comment
-
Originally posted by SOMI View PostPixi je kralj foruma, covjek mijenja misljenja i lupeta samo tako, ne znam sta ga uzimas za ozbiljno... i nazalost je navijac Liverpula
Ovaj Hull ne zasluzuje da sljedece sezone igra PL.
Sent from my Samsung using TapatalkLast edited by Rossonero; 06-05-17, 17:37.
Comment
Comment