Dobar gosica, a ima jos vremena za napredovanje, bar nesto dobro od Mojzija sto je uradio ove sezone.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2016/17
Collapse
X
-
Originally posted by Jax Teller View PostIma Eto'o pravo u svemu osim u jednom. Dio kad govori o Pepovim savjetima o kretanju napadača, a ovaj dobacuje da ga ne poznaje kao velikog napadača. Šefa volio il' ne volio trebaš pratiti njegovu viziju jer je to njegov poso.
A ovo da se izvinjavao preko saigrača mi je baš nisko. Nisam imao neko preterano mišljenje o Pepu, ali posle ovoga mi je baš pao onako.
Inače, vreme je da taj Everton uzme nekog solidnog golmana. Robles ume lepo da brani ali je podložan velikim greškama.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Mislim da je previse hajpa oko Alija. Jeste on odlican fudbaler, sjajno oseca prostor, daje golove samo tako. Ako se uzme u obzir da igra desetku, jasno je da za tu poziciju ima manjak vizije i tehnike, kao i slab zavrsni pas.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Reci Aldervajd šta kocka
Kakvih devojaka ima, a mi Olju, jedinu koja se razume na ovom forumu, oterasmoLast edited by Nerealan; 05-05-17, 21:36.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Strašan defanzivni posao odradili Ayew i Kaljeri, pa i Lanzini. Mnogo su pomagali odbrani.
Što se mene tiče, super rezultat, samo da ostane. Sledeće sedmice kad budemo išli u goste WH-u, već će obezbediti opstanak i neće morati da grizu. Mada su Spursi najopasniji na kraju...pokazali su to više puta.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment