Nejasno je zasto su ga oterali bas danas, juce je izvukao sasvim ok rezultat u Spaniji. Kapiram da kosooki ne znaju za pravilo gola u gostima.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2016/17
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Leicester’s senior players told the club’s owners they were unhappy with Claudio Ranieri after the Champions League defeat at Sevilla, according to Sky sources.
Sky Sports News HQ understands the players met with the owners on Thursday morning following Wednesday's 2-1 defeat in Spain.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Uprava picke.
Ja bi svim tim igracima sto su se zalili opalio mjesec bez plate kaznu, jer su oni koji underperform u odnosu na proslu sezonu.
Cuj Vardy da se zali, covjek dao 2 gola u ligi, 10 puta manje nego prosle sezone. Hladno bi ih sviju po plati opalio i haj stisni zali se na menadzera, a onda bi da sam Ranijeri samo dosao gore i rekao dovidjenja, al jebiga vako ce cika Tinkerman par miliona dobiti, bolje sutit i dobit otkaz nego izgubit par miliona.
Al igraci picke, glavno se na nekoga drugog zalit, a to sto oni igraju isto pjani mjesecima, to ne treba spominjat.
Sretan put u Cempionsip.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
-
Originally posted by maliajnstajn View PostUprava picke.
Ja bi svim tim igracima sto su se zalili opalio mjesec bez plate kaznu, jer su oni koji underperform u odnosu na proslu sezonu.
Cuj Vardy da se zali, covjek dao 2 gola u ligi, 10 puta manje nego prosle sezone. Hladno bi ih sviju po plati opalio i haj stisni zali se na menadzera, a onda bi da sam Ranijeri samo dosao gore i rekao dovidjenja, al jebiga vako ce cika Tinkerman par miliona dobiti, bolje sutit i dobit otkaz nego izgubit par miliona.
Al igraci picke, glavno se na nekoga drugog zalit, a to sto oni igraju isto pjani mjesecima, to ne treba spominjat.
Sretan put u Cempionsip.
A upozorio sam te za takav vokabular, ajd jos jednom, promeni nacin pisanaja, previse forsiras da budes kocijas. Necu te vise upozoravati
Comment
Comment