Ko god ih preuzme ja im zelim brz povratak u Championship.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2016/17
Collapse
X
-
Sramotan i nezahvalan potez, neka ispadnu sada sto se mene tice. Samo zbog Ranijerija sam zeleo da se spasu ispadanja, sada mi je svejedno skroz.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Dosta cudan momenat da sada to urade, ne bi mi bilo cudno da su to uradili pre LS knock out faze, ali sada, kada su skroz ok izvukli rezultat u Sevilli, cak na momente jako dobro izgledali.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostTesko bi onda bilo hejtovati Lester, Najdzel je nevjerovatan lik
Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
-
-
....
"Ovo je bila najteža moguća odluka koju smo donijeli u skoro sedam godina otkako smo došli u Leicester. Ipak, naša je dužnost da klub stavljamo na prvo mjesto ispred svih ljudi koji su tu. Claudio nam je donio nevjerovatne rezultate, ali smo od ove sezone imali mnogo veća očekivanja i zbog toga je došlo vrijeme da se rastanemo. Želimo mu mnogo sreće u nastavku karijere", rekao je potpredsjednik Leicestera, Aiyawatt Srivaddhanaprabha.
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostSve vise vjerujem u pricu Andujsa vezanu za Lester.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment