Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2016/17

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma idi, samo Runi fali ovde.

tt
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by mikisavic89 View Post
      Taj isti kadar je bio dominantan u derbijima prethodne 2 godine...
      Jel i vidim sta ima od toga da igra cetvrtkom
      Sto se mene tice smenite Moua,pa ce biti borba za opstanak

Comment

• Meni je najjace sto Miki jos uvek ne moze da dosegne do kondicije jednog Fele i Herere

Comment

• Oce li biti petarde? Da moze Pep mirno da spava jer ce novinari sve po Murinju posle ovoga

Runi, ne gine ti Kina u januaru... djubre jedno, sto upropasti ovakav klub.

Sent from my Samsung GALAXY S5.

Comment

• Originally posted by 61563 View Post
            Jel i vidim sta ima od toga da igra cetvrtkom
            Sto se mene tice smenite Moua,pa ce biti borba za opstanak
            Najveci filozof fudbala je s ekipom slabijom od ove bio 4. i 5.
            sigpic
            "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
            AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• kolko je Mozes pogodak na ovoj poziciji, gomilu lopti danas blokirao, izbacio

a Luiz je drugi igrač, šta smo doživeli, da mu sa 30 godina dodje iz dupeta u glavu
              "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Drugar mancesterovac popizdeo kad je Ibra dosao,u zadnje vreme i vidim sto
                sigpic

Comment

• Neocekivano moram priznati

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                    Najveci filozof fudbala je s ekipom slabijom od ove bio 4. i 5.
                    Ja mislim da je ovo slabija ekipa Mu najvise zbog ovog od 100m,a opet i sa ovom ekipom Mou moze biti 4 ili 5 al koga zanimaju te pozicije MU nije Arsenal

Comment

• Originally posted by saburo sakai View Post
                      kolko je Mozes pogodak na ovoj poziciji, gomilu lopti danas blokirao, izbacio

a Luiz je drugi igrač, šta smo doživeli, da mu sa 30 godina dodje iz dupeta u glavu
                      A reci bratic Caloba kako djuska kao da je odigrao 200 tekmi za Celsi. Lagano, sprdnja, ideeemo pete

Comment

Ja mislim da je ovo slabija ekipa Mu najvise zbog ovog od 100m,a opet i sa ovom ekipom Mou moze biti 4 ili 5 al koga zanimaju te pozicije MU nije Arsenal
                        Murinjo ako ovako nastavi nece izdrzati na poslu do januara.

A ti sve nesto mislis, a nigdje argumentacije za tvoje misljenje. Imam i ja druga misli da postoje vanzemaljci, al kad ga pitas sto to misli, kaze ne znam. E tako i ti si ekvivalent toga.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Avramovic View Post
                          A reci bratic Caloba kako djuska kao da je odigrao 200 tekmi za Celsi. Lagano, sprdnja, ideeemo pete
                          malo mi je to materijala za neku ocenu

i dalje mislim da će ga gurnuti na stranu prvom prilikom kad dovodemo neko pojačanje
                          "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

Isto bi bilo i protiv vas da ste dali gol u 1 min,MU jednostavno nema tim da napadne ekipe jace od sebe moze samo da se brani i slucajno da gol.

p.s.

Vidim pljuje se Ibra slazem se,da se maltene ne vidi al,ako mi neko kaze da je covek koji gde god da je igrao i svugde trpao zaboravio da daje golove,jednostavno MU nema nijednog majstora na sredini, eventalno Mata,al ne mozes sa jednim kreativcem protiv jacih timova
                            A kada je to Ibra punio kao nenormalan gde god da je igrao?
                            On cak ni kada je igrao u Ajaksu nije nesto preterano davao golova - odlican je prosek imao tipa gol na dva meca, ali nije to trpanje.
                            On je trpao u Interu kada je Inter igrao bez konkurencije na Cizmi i nesto kasnije kada je bio pozajmljen Milanu. I trpao je okrutno u Francuskoj ligi u kojoj i btw i Baloteli trpa trenutno. Odlican je to igrac i golgeter: klasa, ALI igrac koji je u stanju da promasi masu stopostotnih sansi i igrac koji ima 35 godina. Ja necu reci nista negativno za njegove igre u Junajtedu cisto iz respekta prema odredjenim forumasima ovde. Ali na kraju sezone neka svi sami kazu da li je to bio pametan potez kluba (ako zanemarimo finansijsku stranu).
                            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Comment

• sigpic

Comment

Working...
                                X