Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2016/17

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by somborac View Post
    I nije baš lagano, isto kao i protiv Livera, kad je preživeo 1. sa samo -1 nekako se izmigoljio u drugom......
    Druze,ovo je bas zajebancija nisam mislio na utakmicu u tom kontekstu

Inace pogledao drugo poluvrijeme LFC-a i fenomenalna igra i pored toga sto je ovaj Watford nekakva cudna i nedefinisana ekipa...
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Kako jeftin gol jbt,ne moze sve biti idealno pa to ti je.Amaterska intervencija Roha pre faula,zapeo kao bik,znao sam da ce lose reagovati.

Comment

• 5i zuti za ZLatana, ne igra protiv tripletara.
        sigpic

Comment

• sigpic

Comment

• Originally posted by Erik View Post
            5i zuti za ZLatana, ne igra protiv tripletara.
            Rasko it is then

Runi u poslednja tri dana ima snagu u sutu, prolazi igrace, izdrzava duele. Evo ne znam.
            sigpic

Comment

• Ajde malo radovanja i za nas, samo da ovo ne bude kao uvek jednu dobijemo pa posle nastavimo po starom.. Opa Otac dve asistencije, not bad

Comment

• Ma igrace Runi spica 100%
                sigpic

Comment

• Mislim da mu je ovo bio 4ti zuti.

Comment

• Kakva bi ironija bila kad bi Totenhem bio Nepobjedivi 2. Jos 27.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by candlebox View Post
                      Mislim da mu je ovo bio 4ti zuti.
                      Ima jedan zuti iz Liga Kupa tako da je peti.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                        Kakva bi ironija bila kad bi Totenhem bio Nepobjedivi 2. Jos 27.
                        Izgubit ce od Bilica
                        sigpic
                        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by Abel View Post
                          Liverpulova glad na 5-1 je za respekt koliko i ona partija Chelsea juce. Mocan posao u toku kod oba menadzera.
                          Jeste za respekt al je debilizam jurcati za loptom na 5-1. Igraci moraju da se stede inace ce povrede da stignu. Klop je to u svojoj karijeri osetio jace od bilo koga.
                          Originally posted by Dekinjo
                          Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                          Originally posted by La Jugoslavia
                          Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Sampion nula suteva u 40. min.

Comment

• Treba Lesteru neko čvrst na sredini terena..
                              Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• Originally posted by bici View Post
                                Jeste za respekt al je debilizam jurcati za loptom na 5-1. Igraci moraju da se stede inace ce povrede da stignu. Klop je to u svojoj karijeri osetio jace od bilo koga.
                                Pa sta treba da stoje na 5:1 u 60. min, uostalom Ibrahimovic sa 35 godina ima vise minuta od bilo kog igraca Liverpula ove sezone, da li to znaci da ce se povrediti? Ili on stoji ceo mec?
                                Junajted igra sa prvih 11 u liga kupu, i pored toga igraju evropu. Liverpul je u liga kupu igrao sa drugih 11, svi igraci su odmarali, a ne igraju evropu. Povrede i umor nikako ne mogu da budu razlog za lose igre ove sezone. Iako i sam mislim da Liverpul nece uzeti titulu ove sezone, ovo sigurno nece biti razlog.
                                IMG-20190614-192941
                                "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
                                Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

Working...