Announcement

Collapse
No announcement yet.

Smesni i neobicni postovi sa ovog foruma,i o forumasima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Molim te,juce Maju,danas Hamzu,do kraja dana cu i Dachu,ja ustvari vrlo rijetko gubim
    sigpic

Comment

• Eh sad ga pretera
      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Tek 15. Ne vredi ti izgovori bice, ja moram biti u vrhu
        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Bamba

Kad si toliko ispljuvao,bar si mogao nick napisati kako treba.
          sigpic

Comment

• Nesreco, mogao si mnogo gore da prodjes, a ne stani kad sam ja tebe pljuvao prosao si najgore.

Comment

• Ti i znas samo pljuvati,kao nekakav kocijas.
              Ne znam samo zasto mene i Dzoela pljujete,kao da ste zavidni zbog necega.
              sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                Ti i znas samo pljuvati,kao nekakav kocijas.
                Ne znam samo zasto mene i Dzoela pljujete,kao da ste zavidni zbog necega.
                Imam osjecaj da ce i mene dusmani napasti. Maric i Wada se udruzili, ponasaju se isto...
                Kao sto stara izreka kaze: Ne ide lopov daleko od zatvora!
                Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                  Imam osjecaj da ce i mene dusmani napasti. Maric i Wada se udruzili, ponasaju se isto...
                  Kao sto stara izreka kaze: Ne ide lopov daleko od zatvora!
                  Maric vec jeste na neki nacin...ali ocekuj jacu ofanzivu sa njihove strane u narednih par dana.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                    Maric vec jeste na neki nacin...ali ocekuj jacu ofanzivu sa njihove strane u narednih par dana.
                    Ali ne znam zasto na mene, postenog covjeka?
                    Kao da mene ineresuje sta oni rade u NS... Imam pametnijeg posla.
                    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                      Ali ne znam zasto na mene, postenog covjeka?
                      Kao da mene ineresuje sta oni rade u NS... Imam pametnijeg posla.
                      Posteni smo i ja i Dzoel,zar ne? Pa vidis,kao da neposteni ljudi mogu prepoznati postene...

EDIT: Ako ih i prepoznaju kojim slucajem,tek tada nastaje problem,postaju zavidni...mozda se bas to desilo sada.
                      sigpic

Comment

• Vi ste ljudi na mjestu.
                        Ma kurvaju se i ko zna sta sve rade i onda jos napadaju nas postene ljude, koji nismo skloni skandalima.

Comment

• mene ni nema bice dobro dobro
                          www.balkansimracing.com/forum

Real cars. Real racing. Dobrodosli

Comment

• Cuti tu Mambo i ovo je dovoljno

Jbg nisam se setio svoih..

@Nebojsa kazem ti bio bi pri vrhu nego sam se kasno setio tebe Oko 6-7 mesta
                            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• @Bubi i Samba

Svaka vam se dala...

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                                @Bubi i Samba

Svaka vam se dala...
                                Bubi je l'?? Maricu, to ti nije trebalo...

Comment

Working...
                                X