Announcement

Collapse
No announcement yet.

Smesni i neobicni postovi sa ovog foruma,i o forumasima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cuj ja nemam osecaj za muziku,ti nemas osecaj za muziku.
    sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
      Cuj ja nemam osecaj za muziku,ti nemas osecaj za muziku.
      Neka, mali

@Dale
      Moje zadovoljstvo
      Mistakes make us who we are.

Comment

Cuj ja nemam osecaj za muziku,ti nemas osecaj za muziku.
        Prvi dio komentara si zaboravio da prokmentarises,avetinjo
        sigpic
        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by manda View Post
          Cim mu neko pomene Ganse, odma' pobudali, vidis ti to moj manda

Comment

• Sve stoji sto kazes Miss
            sigpic
            Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by manda View Post
              Sta ja tu mogu,to je njeno misljenje,a ovo za muziku...
              sigpic

Comment

Sta ja tu mogu,to je njeno misljenje,a ovo za muziku...
                Pa i to za muziku je moje misljenje

Comment

• Originally posted by Miss Poison View Post
                  Pa i to za muziku je moje misljenje
                  To su svi videli i svi znaju da nije tako kako si napisala...to je zato sto me mrzis,a ne znam zasto.
                  sigpic

Comment

• @Mamba
                    Pp...

Comment

• Odavno se nije ovoliko spamovalo na ovom PDF-u.A JC je rekao najvecu laz u svom zivotu,odakle ti ideja da si nas ti izvlacio u ligi kad i sam znas da je totalno suprotno?
                      sigpic
                      http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• JC pa ti me nacrni bre...Ja kao nista ne radim na ovom forumu dobro,dobro
                        Nemoj da te cudi ako budete poslednji u H2H ligi..
                        I ne okreci Miss protiv mene

Miss znas da i ja tebe najvise volim
                        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                          I ne okreci Miss protiv mene
                          Ma ne moze nista, sve i da hoce

Comment

• nek pobjedi ljubav

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                            sigpic

Comment

• Moje frustracije koje nosim sa SK foruma.

D-Wade - Misli da je Neil Patrick Harris na ovo forumu, a zapravo iza njegovog monitora stoji eleganto popunjen covek koji je previse emotivan i placljivko

Black Mamba 24-Covek samog sebe opterecuje.Juri devojke sa foruma.Ima potencijala da postane veciti student.Vrlo dosadan kada krene da prica o svojim ljubavnim problemima.

JC 10-Lopov i zigolo.Svercer nevidjeni, nudio mi je u privatnim porukama da kupim Rulex sat, ne znam ni ja kako njega podnosim.Lik zna da smara zesce i uopste nije zanimljiv.

tata Mumi-Moja bicarka.U prethodnih par dana sam mu/joj rekao par teskih reci, pa ce ovaj put biti postedjen.

manda-Banjalucka fufa.Najatraktivnija riba na svom faksu.Na osnovu avatara, zakljucujem da do Meseca voli Runija.

S-Nash - Poznatiji kao Staljin na ovom forumu i puno je glava letelo da bi se on domogao trenutno njegove laskave titule.

T-Mac - Njegov forum, moze raditi sta hoce, mada mogu reci da nece jos dugo ljudi trpeti njegovu tiraniju i da je forum vec doziveo kulminaciju.Ocekuje se da u skorije vreme pocnu masovni odlasci.

Ljuba 90 - E o njemu tek nemam reci.Svi mu kazu da je Kazanova, a ono sto sam ja primetio je da ima Carli Sin sindrom i da su njegove veze vrlo kratke(verovatno zato sto mu devojke brzo dosade) i zbog toga nece naci pravu lepsu polovinu i vec sada mu ozbiljno sedi kosa.

Branislav-Izgubljena umetnicka dusa, Bog mu pomogao u nalazenju njegove druge srece, jer od umetnosti nema leba.Jednom kad se napio, izjavio da bi se udao za Lebrona Dzejmsa.

Nebojsa NS-Mogu rec jes da smo sugradjani, al imam veoma los tretman kod njega.Svadjam se stalno sa njim, lupa mi facepalmove i dobijam warnove zato sto mi on prijavljuje postove i kaze da se ponasam ko klinac.Ako nista drugo, volim da mu otezavam njegov moderatorski posao.

Gangrena-Vrlo neodlucan, ne zna sta ce da radi sa svojim zivotom.Njegovo najvece uzbudjenje u zivotu su Arsenalove utakmice.

Ostale cu mozda dodati kasnije, ovo je sve za sada sto mogu reci negativno.xD

Comment

• Zbog lazi i klevete ces biti banovan cim prodje onaj derbi Bundes lige.

P.S. Ja ne znam sta su ljubavni problemi,kod mene sve kao po loju.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X