Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier league 2010/2011 season

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Premier league 2010/2011 season

[quote author=Joe Cole 10 link=topic=2627.msg263605#msg263605 date=1299598740]
    All of Fernando Torres' Goals & Skills for Chelsea

*T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR
    [/quote]

Ja se jos derem na video "ajde oces vise krenuti!?!" *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR
    sigpic

Comment

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=2627.msg263608#msg263608 date=1299599125]

Ja se jos derem na video "ajde oces vise krenuti!?!" *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR
      [/quote]

&*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]

Ima dobar potez na 1:07 $#^%RT $#^%RT $#^%RT $#^%RT $#^%RT
      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• IO NON RUBO IL CAMPIONATO
        ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
        C'E SOLO L'INTER

Comment

[quote author=Joe Cole 10 link=topic=2627.msg263605#msg263605 date=1299598740]
          All of Fernando Torres' Goals & Skills for Chelsea

*T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR
          [/quote]
          Objasnio *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR
          sigpic

Comment

• "Svaka stvar na svome mestu." Aristotel

Comment

[quote author=manda link=topic=2627.msg261915#msg261915 date=1299415729]
              Troickifan je otisao na petodnevni odmor.

[/quote]

COME back mocnog TF-a h5g6k8

Comment

Evo nesto i o timovima koji se bore za opstanak.

Wigan

Tim koji se u zadnje 3-4 godine svaki put bori za opstanak i svaki put ga izbori.Ove godine bi mogla biti druga prica,do kraja sezone imaju vrlo teske utakmice igrat ce protiv:Tottenham-a,Chelsea-a,Sunderland-a,Everton-a,Aston Villa-e i tesko da ce u ovim utakmica osvojiti vise od 3 boda jer znamo kako igraju protiv jacih klubova.Mozda jedine utakmice do kraja sezone gdje mogu doci do 3 boda su Birmingham kuci i Blackpool u gostima iako ce i to tesko biti.Ekipa posjeduje potencijal,tu su Nzogbia kojeg zele vodeci engleski klubovi,zatim dobar napadac Rodallega,veliki talenat Moses,mladi Cleverley koji je posudjen iz Manchestera i jos nekoliko solidnih igraca,ali to nije dovoljno za najjacu ligu na svijetu.

Wolves

Ekipa koja po meni zasluzuje apsolutno opstanak.Igraju hrabro,uzeli su Manchester-u,Liverpool-u,Chelsea-u i City-u sva tri boda i ovim sigurno zasluzili opstanak.Oni su opsta suprotnost ovim manjim klubovima jer upravo kiksaju na losijim protivnicima i zbog toga su u ovakvoj situaciji.Uz to imaju i najludjeg trenera u ligi $#^%RT i nadam se da cemo ih i sljedece godine gledati u Premiership-u.

Mick McCarthy gets frightened by nothing

West Ham

Oni bi se po svemu trebali boriti za top 10,ali su trenutno iz nekog razloga su u borbi za opstanak.Ekipa koja ima Keane-a,Ba,Obinna-u,Cole-a,Parker-a,Bridge-a,Hitzlsperger-a i jos dosta dobrih igraca po meni nema sanse da ispadne iz lige i oni su za mene 99,9% sigurni da ce i dogodine igrati u Premiership-u.Tesko je otkriti razloge zbog kojih su oni ovako lose plasirani.Zbog igraca sigurno nisu (mislim na to kakvu ekipu posjeduju),ne moze se reci ni zbog trenera,Grant nije neka klasa,ali je sasvim dobar trener,postoji li mozda neko nezadovoljstvo u klubu,manjak samopouzdanja ili nesto trece to sada nije ni bitno.Na kraju sezone se svi trebaju ukupiti otkriti razlog zbog ovako lose sezone i probati ih odstraniti jer ovako losa sezone se ne smije vise desavat West Ham-u.

Birmingham

Za njih imam nevjerovatnu zelju da ispadnu iz lige,igraju cak i ruzniji fudbal od Stoke-a (kojem se igra zasniva na prekidima i izvodjenju auta).Mislim da ekipa koja bez Zigica ne moze skoro nikog pobjediti da je to smijesna ekipa.Igra im se upravo zasniva na njemu i sve lopte nabijaju na njega i vode se onom nabij pa ce nesto i zalutati.U prosloj utakmici protiv WBA su pokazali kakva su zapravo ekipa,Zigic nije bio u prvoj i oni nisu znali sta da rade,nemaju nekih tehnicara,tu su uglavnom mesari koji znaju noge lomiti i kuci su izgubili 3-1.S obzirom da nemaju tezak raspored mislim da se moja zelja nece ostvariti i da cemo ih i dogodine gledati.

WBA

Ekipa koja isto pokusava igrati lijep i otvoren fudbal.Po meni su bez razloga dali otkaz Robertu di Matteo-u (koji je sasvim pristojno vodio ekipu) i doveli Hodgson-a koji ipak dokazuje da je dobar trener za malih ekipa i koji ce po meni izboriti opstanak sa njima.Doveli su Velu iz Arsenal-a na posudbu i napravili dobar potez sa tim,imaju jos nekoliko dobrih igraca poput Brunt-a i Odemwingie-a,samo imaju problem da imaju dosta tezak raspored do kraja sezone i moja predvidjana za opstanak su im 51%-49%.

Blackpool

Mandarine $#^%RT .Uoci sezone svi su im se smijali i samo su se kladili hoce li oboriti rekord sa najmanjim brojem bodova u ligi.Ian Holloway je sve to fino poslozio i u prvom dijelu su bili apsolutni hit lige.Otkrice kapitena Adam-a za kojeg su se najjaci klubovi poceli otimati i napadacki fudbal koji prefirira njihov trener doveli su ih do toga da su odlicno odradili prvi dio sezone.Medjutim u drugom dijelu nastaje pad sto se moglo ocekivati jer ovaj tim nema uopste dobar igracki kadar.Sada im slijedi borba za opstanak,a dovoljno govori da iako nisu u zoni ispadanja da su za engleske kladionicare i dalje prvi favorit za ispadanje.Ja se ipak nadam zbog onog prvog dijela sezone da cemo Mandarine i dalje gledati u najjacoj ligi.

TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Comment

[quote author=flor3s link=topic=2627.msg266272#msg266272 date=1299951099]
                    Hoe li molimo Vas nas 15 u prostoriji neko kontaktirat kretena koji komentira tekmu Manchester - Arsenal na hrvatskom sportklubu i upozorit ga da je na televiziji i da su ga ljudi prisiljeni sluat i puste pizdarije koje pria.
                    Frajer se toliko navio ve par utakmica zaredom, nije normalan, neka popije 5, 6 apaurina prije nego ide komentirati utakmicu i biti e uredu.
                    Tekma je negledljiva radi lika. Valjda je oborio rekord na broju izgovorenih rijei u minuti pa tako 90 puta.

hvala

[/quote]
                    Dobrodosao na forum
                    Ovo ti nije forum hrvatskog SPORTKLUBA,vec srpskog/bosanskog ;)
                    sigpic
                    Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Joj nemoj to srbijanskog zivota ti..

Comment

• Comment

• [/quote]
                          Pa kakve veze ima ovaj SK sa hrvatskim SK,to su dvije razlicite televizije. $%&5qw7
                          sigpic
                          Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Wigan,WBA i West Ham ispadaju (*#^R^

Comment

Nece West Ham , njima je mjesto , po svemu u PL , i iskreno se nadam da ce tu i ostati .

@(*6sd$%
                              https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

Dje nam je Betmen nema ga vec nekoliko dana pocinjem da se brinem //h*svb
                                sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

Working...
                                X