Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier league 2010/2011 season

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Premier league 2010/2011 season

[quote author=manda link=topic=2627.msg260103#msg260103 date=1299190336]
    Marihuana je bila izgleda. $#^%RT
    [/quote]

Treba sad sacekati B test jer prvi zna malo zeznuti.

Svasta se desava u zivotima fudbalera na ostrvu, a ipak mislim nije toliko glupa da marihuanu proba.

Comment

Hteo bih samo da pohvalim clana/moderatora(kako kome volja) DexDexter-a na uredjivanju statistickih podataka sto se tice Premier lige jer zbog njega vise nemam ni potrebu da jurim po googlu za te neke osnovne podatke. +*@WT*48*

Comment

Kako se tacno zove emisija koja ide u 6 o vestima iz Premijer lige, sa Douvijem i Kurbislijem kao strucnim konsultantima?

Comment

Vidim da na na stranici koja je predvidjena za Arsenal pojedini nagađaju u vezi Turea i pojedini pišu gluposti. Ture je izgleda bio pozitivan na doping testu zbog korištenja preparata koji su nezakoniti a pri tome nije znao za to.

Trener Arsenala Venger brani svog bivšeg igraca i ubjeđen je u to da je Ture nevin.

'On želi kontrolirati svoj težinu i on je uzeo proizvod svoje supruge', rekao je Wenger.

Comment

Treba poverovati u to &*#GI(]

Comment

[quote author=Ljuba90 link=topic=2627.msg260565#msg260565 date=1299261515]
              Treba poverovati u to &*#GI(]
              [/quote]

Ne znam zasto taj smijeh.

Comment

Pa logicno je da ga brane,ali da pije zenine lekove,ma daj molim te...naduvao se na zurci,boli ga uvo...samo sto se malo zajebao $#^%RT

Comment

[quote author=Ljuba90 link=topic=2627.msg260583#msg260583 date=1299262955]
                  Pa logicno je da ga brane,ali da pije zenine lekove,ma daj molim te...naduvao se na zurci,boli ga uvo...samo sto se malo zajebao $#^%RT
                  [/quote]

Pošto ne znas, on je veliki vjernik i obiteljski covjek i rijetko kad izlazi. Pošto je musliman, a vec sam rekao da je vjernik to znaci da ne smije ni pit ni pusiti ni da se naduva kao sto si ti rekao.

I bio je pozitivan na Methylhexaneamine, ako sam dobro procitao

Comment

Ne znas ni jednog muslimana koji radi mimo svoje vere? Ti verovatno licno znas coveka pa znas da je porodican covek i nikad ne izlazi (%fsd%&j

Edit : I da nije rec o Marihuani,to je zabranjeno za uzimanje...raspitaj se malo pre nego sto branis nekog nevaznog coveka @(*6sd$%

Comment

[quote author=Ljuba90 link=topic=2627.msg260590#msg260590 date=1299263412]
                      Ne znas ni jednog muslimana koji radi mimo svoje vere? Ti verovatno licno znas coveka pa znas da je porodican covek i nikad ne izlazi (%fsd%&j
                      [/quote]

A ti izlazis sa njim pa znas da je se naduvao. Valjda Venger bolje zna i od mene i od tebe on ga je doveo u Arsenal, a znamo da kod njega ne mogu igrati problematicni likovi

Da se vise ne prepiremo i raspravljamo procitaj nasta je bio pozitivan.

Comment

Pa ne,ali ga ja ni ne branim,a logicno je da ga Wenger brani,verovatno su ostali u dobrim odnosima

A napisao sam da je i ta supstanca zabranjena,tako da obrni-okreni,svejedno je

I da ne mogu da igraju problematicni likovi ne bih se slozio-Vieira,Gallas...

Naravno da necu da se raspravljam $#^%RT pozdrav (*#^R^

Comment

[quote author=danijelkr link=topic=2627.msg260596#msg260596 date=1299263666]
                          A ti izlazis sa njim pa znas da je se naduvao. Valjda Venger bolje zna i od mene i od tebe on ga je doveo u Arsenal, a znamo da kod njega ne mogu igrati problematicni likovi

Da se vise ne prepiremo i raspravljamo procitaj nasta je bio pozitivan.
                          [/quote]
                          Ja sam se zacudio iz prve da bas on to uradi da je rec bila o Galasu il Adebajoru pa ajde al ne mozes ni ti biti sto posto siguran nit zivis tamo nit znas nisi svestan koliko popularnost i pare mogu da promene coveka ne optuzujem niti ga branim samo je cinjenica da mi ne znamo ni 20 posto sta se tamo desava..
                          sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

[quote author=Gangrena link=topic=2627.msg260601#msg260601 date=1299263977]
                            Ja sam se zacudio iz prve da bas on to uradi da je rec bila o Galasu il Adebajoru pa ajde al ne mozes ni ti biti sto posto siguran nit zivis tamo nit znas nisi svestan koliko popularnost i pare mogu da promene coveka ne optuzujem niti ga branim samo je cinjenica da mi ne znamo ni 20 posto sta se tamo desava..
                            [/quote]

E bas tako %QWT&W

Comment

Zasto ne dajete Arsenala na Sk ili SK+ , titula se svodi na MU i Arsenala, tako da bi bilo lepo ako bi mogli da ih dajete stalno do kraja sezone.

Mislim da svi bi puno vishe zeleli da gledaju Arsenala protiv Sunderlanda nego Bolton vs Aston Villa ili Newcastle vs Everton.

Inace svaka vi cast odlicno ste. Pozdrav

Comment

Ja mislim da je to zbog toga sto Arsenal ide na BHT 1 , a valjda svi u okruzenju imaju taj program

Mislim nisam siguran , ali
                                https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

Working...
                                X