Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier league 2010/2011 season

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E u PM vise i penali
    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Namestaljka ili ne,meni je doslo tgg3+ i sada cekam joj tri para...

Comment

• Zao mi malo west hama volim taj tim ali ipak United obozavam
        <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
        *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
        *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
        LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
        Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
        JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

• Veliki UTD !

Comment

• Sudjenje u engleskoj je ove godine bas katastrofalno!!! Tolko gresaka svako kolo, to bas i nije normalno. Al dobro, makar ce Vest Hem imati najveci stadion u II ligi. A ovaj komentator.... kao da prenosi Srpsku reprezentaciju.
            sigpic

Comment

• tako se osvaja titula!

Comment

• Znaci, Penal za Vest hem, pa crveni Vidica, pa penal za mancester. Da se igra jos 15 minuta, bilo bi jos....
                sigpic

Comment

• Mislim da je danas prvenstvo prelomljeno ..

Comment

• Veliki Mancester!

Mejson je zestoko pogrijesio kod drugog penala,nadam se da on vise nikad nece suditi Mancesteru.

Odavno Mancester nije imao ovakvu igru,cijelo vrijeme su napadali,stvarali sanse,Valensija sjajan,pogotovo u prvom poluvremenu!Runi je posle pokazao klasu,ali na mene najjaci utisak ostavio Berba definitivno,kakav je to majstor,tehnicar
                    sigpic

Comment

• Postali smo ko Arsenal,u prvih 25 minuta Johnson i Agger out ,a Carroll-u visi drugi zuti i to bez razloga jer vise njega biju,a mislim da sudija sada ceka samo kada ce mu pokazati drugi zuti.

Jos me i komentator iznervira pored lose igre,ne razlikuje igrace,isto mu je Spearing ili Meireles,zatim ulazi Wilson on govori on ce preci na desnog beka,a covjek stoper,kad zatreba moze igrati lijevog beka,ali desnog ni u snu i jos dosta netacnih informacija,mislim da dosta ranije znaju koju utakmicu ce prenositi i ne vidim u cemu je problem da se odvoji sat-dva vremena da se pripremi za utakmicu.
                      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Smiri se JC,metnu ga Skrtel

Comment

• Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sta brani ovaj Begovic

Comment

• Ajde Torres jeli vrijeme da ga vise zabijes

el nino idemooooooooooooooo

Comment

• Ne mogu da verujem,penal pred kraj utakmice za West Brom,po meni ono nije bilo za penal uopste A celzi samo nereseno
                              <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
                              *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
                              *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
                              LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                              Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
                              JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

• Ovaj Celzi je totalno nesposobna ekipa !
                                Daj boze da se ne plasiraju u ligu sampiona.
                                Ne mogu da dobiju Stoke, a nadaju se necemu.
                                Mancester ce ih izbaciti iz lige sampiona, samo tako, lagano.
                                96 minuta, imau aut i izvode ga prema centru, a ne prema sesnestercu protivnika, boze!
                                A sudija je trebao svirati cist penal za celzi u 95 minuti.
                                Toresu noge treba polomit.
                                Katastrofa.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X