Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier league 2010/2011 season

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...li-bib-on.html

Zna Balotelli biti fin kad mu neko pomogne oko teskih stvari
    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Legende
      sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Samo da kazem da sam sad pisao sat i po najave utakmica za ovo kolo i kad sam pritisnuo da postujem pisalo mi da nisam logovan ,tako da sam dzaba pisao .

Tako da ocekujte da od sljedece sedmice S-Nash i ja radimo pred svako kolo najave svih utakmica tog kola
        TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

Comment

• Glasala sam za Luiza jer je fantastican ali drugi po redu bi bio Andy On je bio povredjen ali dokazace koliko vredi,vec je poceo
          <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
          *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
          *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
          LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
          Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
          JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

• Juntajted gubi 2-0,doduse oba gola iz penala,ali nema veze.Nisu valjda ludi cekicari da ovo ispuste
            sigpic
            http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Jbga ovi nisu ni šutnuli na gol, a vode sa 2:0
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• 2-0 za WH oba iz penala
                Idemo cekicari
                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Dolazi iz 1 u 2. Ajde MU pobedi, isto kao Dale, kad preskocim MU on dobije lagano, a kada ih odigram oni gube.

Comment

• Ne ovo ne sme WH da ispusti,tako se obezbedjuje opstanak,eh da su igrali ovako cele sezone
                    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Sudija ce na "hladjenje"ono je strasno kako je ostetio Mancester...

Comment

• Bravo West Ham , sacuvajte ovo

Chelsea ovo mora da iskoristi danas , znaci mora ;)
                        https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Ne ide se na hladjenje u Engleskoj tako lako,sudije su zasticene.

Onaj prekrsaj je bio van 16,ali isto tako je i Nemanja mogao dobiti crveni u prvom poluvremenu jer je bio zadnji igrac kada je napravio prekrsaj.

Pu,2-1

Comment

• Kakav gol Rooney-a

2:1

Comment

• Koliko su samo puta gubili 2:0 na poluvremenu pa okretali u nastavku...da li ce se i danas izrezirati isti scenario?

Comment

• Korneri:

West Ham 0

Manchester Utd 13

cc

2:2 Rooney aaaa drameeeeee

Comment

Working...
                                X