Announcement

Collapse
No announcement yet.

US OPEN 2023.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ne prave oni od njega Rafu ali ono sto mi se ne svidja sto je verovatno primoran zbog ulozenog novca, da snima reklame za donji veš i razne druge reklame koje ne priliče sportisti.

Objavio je da ne igra Davis Cup. Dakle nova mini povreda.

Comment

Mislim da prave boljeg od Rafe, ali nešto ne ide planiranim tokom, pa su voljni da uarde mnogo toga sa momkom.

Odgledah zadnji set, fenomenalan tenis. Posebno 6. i zadnji gem.

Comment

Originally posted by Nesic View Post
        Mislim da prave boljeg od Rafe, ali nešto ne ide planiranim tokom, pa su voljni da uarde mnogo toga sa momkom.

Odgledah zadnji set, fenomenalan tenis. Posebno 6. i zadnji gem.
        Pucalo je treći i četvrti set. Kad je Carlos pokušavao da se vrati. Neviđene razmene.

Comment

Karlito za razliku od Nadala igra mnogo atraktivniji i gledliviji tenis na svim podlogama, mada se čini da je hemija ista ​​​​​
          Neki poeni su kao na video igricama​​
          Last edited by Dekson; 10-09-23, 06:54.
          Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

Originally posted by Dekson View Post
            Karlito za razliku od Nadala igra mnogo atraktivniji i gledliviji tenis na svim podlogama, mada se čini da je hemija ista ​​​​​
            Neki poeni su kao na video igricama​​
            Misliš na iste zabranjene suplemente za brzo trčanje i izdržljivost, u narodu poznatije kao doping? 😂😂😂😂

Comment

прошле године је после овога имао паузу, ако и сада то буде, значи да је темпиран за од априла до септембра... ипак је то оно правило да играч може са формом да игра максимум пет месеци у сезони.... али и Меда се у ово доба буди... костантност је још енигма код Акија...
              sigpic

Comment

Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post

Misliš na iste zabranjene suplemente za brzo trčanje i izdržljivost, u narodu poznatije kao doping? 😂😂😂😂
                Da da, neuroze, psihoze, tikovi i ostale nuspojave kreću tek posle 25-te

Comment

Kiša, igra se pod krovom.

Comment

Sad baš hteo da postavim

Comment

23 stepena, fino. Ajmo sad po 24 Slem. Smoren sam zbog kosarke kao ker da mi je uginuo.

Comment

Jao Pešikan komentariše...baš nemam sreće.

Comment

КАкав пакао леб те јебо.....
                          sigpic

Comment

24 и 389
                            sigpic

Comment

Meda otplatio dug, skinuo nam mladog napaljenka koji se nešto mnogo navrzo na Noleta, i onda lepo u 3 seta da se mnogo ne sekiramo i nerviramo
                              Last edited by Dekson; 11-09-23, 07:16.

Comment

Eh, da su većina žrebova u prošlosti bili sličnog karaktera, brojalo bi se nešto više, zasigurno.

Comment

Working...