Announcement
Collapse
No announcement yet.
US OPEN 2023.
Collapse
X
-
Novak u velikim problemima. Uvek sam imao osecaja da je preblizak sa nasim teniserima. Ok je da budes malo blizi nego sa drugim, ali ne treba preterivati.
Nikakav strah ne pokazuju u mecevima sa njim. Naprotiv igraju dosta bolje od svoje prosecne igre.
Zato I poraz od Lanovica nije nebitan iako je bio mali turnir. Cini mi se da je Novak tu imao 17 brejk lopti I da je Duci bio bas hrabar. Da je imao malo vise straha I postovanja ne bi bilo tako.
Comment
-
Originally posted by Kule View PostOk, sada mi objasnite kako je došlo do 2:0 za Đerea?Last edited by gagana; 02-09-23, 09:29.
Comment
-
Igra Djere vec dugo jako dobro. Ima odlicnu sezonu i ovo mu je bio odlican turnir. Nije imao srece da izbegne Novaka, a zamalo i da ga pobedi. Znao sam da ce biti problema jer Djere njega ima vec neko vreme u šaci ali se Novak izmigolji. Naši igrači kad su u formi, kao ove godine Đere i Lajović prave velike probleme Novaku.
Gledao sam ceo meč. Novak je morao da upali najbolju igru da bi pobedio. Treći set ga je Novak oduvao, četvrti je bila velika borba iako rez pokazuje 1 6. A posle je i Novak prešao u Cruise Control režim i za malo da bude kažnjen. Toliko je Đere bio dobar. Servis je bio na kraju 65% što je dobar prosek za 5 setova. Prva dva seta Novak nije mogao ništa. Slabije je reternirao, snaga udarca srednja, servis je bio dobar rad nogu bio isto srednja kategorija, turnir 250. E onda je izašao u 3.setu pojačao trčanje, borio se za svaku loptu, pojačao snagu udarca i promenio taktiku na riternu.
Sve u svemu dobar meč, spektakl dva Srbina, nema lepše.
Dodao bih da nije dobro što se igralo 3 sata i 48 minuta ali pobeda je pobeda. Zbog lakšeg i otvorenog žreba uspeće da se oporavi da se probije do finala.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostZverev - Siner, klasik od pet setova i četiri sata i četrdeset minuta. Verovatno neće biti boljeg meča na turniru.
Budio sam se noću i pratio rezultat. Očekivao sam dugačak meč. Nažalost Zverev nema šanse protiv Alkaraza zbog ovih 5 sati. Ostaje nam samo Medvedev da ga izbaci.
Kule Nisam poznavalac brzine kroz samu igru. Vidim jasno kad su velike razlike. Ovo je brze od Majamija, a tek od IW. Ali ne vidim razliku izmedju ovoga i Sinsinatija ili Kanade.
Last edited by Ljubitelj tenisa; 05-09-23, 08:52.
Comment
Comment