Hvala, Nešiću.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wimbldon
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Na ovom se sajtu po početku mečeva domaćih tenisera pojave aktuelni strimovi u više opcija
https://tenisuzivo.com/
- Likes 1
Comment
-
Nekom kiša nekom dvoranski uslovi u nadam se prazničnoj atmosferi ...
Za pola sata svečani početak, ispred su još samo Sampras i Federer .
2018 SRB Novak Djokovic RSA Kevin Anderson 6–2, 6–2, 7–6(7–3)
2019 SRB Novak Djokovic SUI Roger Federer 7–6(7–5), 1–6, 7–6(7–4), 4–6, 13–12(7–3)
2020 No competition (due to COVID-19 pandemic)[6]
2021 SRB Novak Djokovic ITA Matteo Berrettini 6–7(4–7), 6–4, 6–4, 6–3
2022 ... ! ? ! .... da vidimo ko će da ga izazove ove godine.
skromna prognoza po kolima
1. Kwon
2. Kokkinakis
3. Đere
4. Opelka
5. Murray
6. Norrie
7. Berrettini
Last edited by nikas; 27-06-22, 14:36.
Comment
-
Jedini čovek u istoriji tenisa koji ima najmanje po 80 pobeda na sva četiri najveća turnira. Kaže idemo do 100. Bravo, majstore!
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
- Likes 2
Comment
-
Igrao po običaju dobro, ali samo koliko je neophodno,
kretanje lagano kako i treba, servis tu i tamo u redu, igra bez napora, standardna,
dostigao sjajan rekord - po 80 pobeda na svakom grenslem turniru,
sam u izjavama posle meča najavio po 100 pobeda na grenslem turnirima !!!
(on je inače u izjavama precizan, odmeren, ne blefira, to znači još najmanje tri godine uspešnog tenisa ... )
Jasno je da želi da ima 9 titula ovde .... i da u svemu pretekne i Dedu i Uspavano StopaloLast edited by nikas; 27-06-22, 17:27.
- Likes 3
Comment
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostNa moru sam. Ne mogu da gledam. Kako igra Novak? Kakva je publika prema njemu?na kraju a publika mu aplaudira na nogama (španski spikeri prokomentarisali: “Eto, a on misli da ga ne vole”
Ne znam…. Kvarno je sve to do bola i očas se sve uroti protiv njega, ali zasada - reklo bi se da je što se publike i raspoloženja tiče, sve pod kontrolom.
Što se Novakove igre tiče, rekla bih da se ni oznojao nije i da je Kvonu dao set fore čisto da bi se još malo dodatno razigrao na travi, da udje u štos ali bez zamaranja, jurcanja ni borbe
Uživaj na moru i ne vodi brigu, tu smo mi da branimo tvrdjavu
"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
Comment