ма тема је против урока... да трава буде клизава те Рафа да седне на дупе и да му се већ једном те гаће завуку где треба....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wimbldon
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Jao, ne prizivajte zlo, ko boga vas molim
Da mi je neko prošle godine, nakon Wibl(e)dona rekao šta nas sve čeka, rekla bi mu da me mrači, tj da ne k***a, ali ovako… Sve je nekako u domenu mogućeg (a i šire, što bi rekao Tuta) tako da…
Ne do’ nam bog!"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Originally posted by Larisa View PostJao, ne prizivajte zlo, ko boga vas molim
Da mi je neko prošle godine, nakon Wibl(e)dona rekao šta nas sve čeka, rekla bi mu da me mrači, tj da ne k***a, ali ovako… Sve je nekako u domenu mogućeg (a i šire, što bi rekao Tuta) tako da…
Ne do’ nam bog!.Gdje je ATP bio u januaru?Sad kao štite igrače.,sad im to odgovara a u januaru totalna tišina.Goveda
.
- Likes 1
Comment
-
Pa baš zato..
Njemu kad je u škripcu samo bog otac može ili hoće da pomogne, niko drugi
Mada je RG ispustio iz samo njemu poznatih razloga, mogao je (i morao) bar počistiti Rafu i sprečiti ga, ako ne i osvojiti 21 GS, što jes - jes!
"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Cela godina je takva da sigurno nije mogla da ostane bez posledica po Novaka + realno RG je gancijevo dvorište (kao što je AO i W Novakovo).
Ono što sasvim sigurno treba Novak da uradi je da kroz trening dođe do kvalitetnijeg servisa, bez njega nema šta da traži na Vimbldonu.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Da,servis baš nije radio na RG-u.Sve je to posljedica malog broja mečeva i one torture u Australiji.Gamad je mislila da će tako dobiti izbore,ali cvrc.A o percepciji ljudi kada je u pitanju Novak ne želim jer mi pritisak skoči u sekundi.
Čuj da Novak bude najbolji jednostavno ne ide po aršinima zapada.Međutim,karma je čudo,sve se vrati samo čovjek mora biti strpljiv.
Comment
-
Tako je, Novaku ostaju 3,4 godine vrhunskog tenisa i borbe za GS. To je još 15,16 gren slemova. Posle toga se svode računi i videće se ko je stvarno najbolji.
Još jednom, ovo je maraton a ne trka na 400m.
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
- Likes 2
Comment
-
Comment