Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbldon

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Hvala, Nešiću.
    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Na ovom se sajtu po početku mečeva domaćih tenisera pojave aktuelni strimovi u više opcija
      https://tenisuzivo.com/

Comment

Thx

Comment

Киша...
          sigpic

Comment

Nekom kiša nekom dvoranski uslovi u nadam se prazničnoj atmosferi ...
            Za pola sata svečani početak, ispred su još samo Sampras i Federer .

2018 SRB Novak Djokovic RSA Kevin Anderson 6–2, 6–2, 7–6(7–3)
            2019 SRB Novak Djokovic SUI Roger Federer 7–6(7–5), 1–6, 7–6(7–4), 4–6, 13–12(7–3)
            2020 No competition (due to COVID-19 pandemic)[6]
            2021 SRB Novak Djokovic ITA Matteo Berrettini 6–7(4–7), 6–4, 6–4, 6–3
            2022 ... ! ? ! .... da vidimo ko će da ga izazove ove godine.

skromna prognoza po kolima
            1. Kwon

2. Kokkinakis
            3. Đere
            4. Opelka
            5. Murray
            6. Norrie
            7. Berrettini
            Last edited by nikas; 27-06-22, 14:36.

Comment

Da li je realno da ovoliko dobro igra Kvon?

Comment

Što da nije normalno, kad će ako ne protiv Novaka ali evo ide ovo polako prema rutiniranju.

Comment

Prošle godine mu je u prvom kolu uzeo set Jack Draper .... 94 - i po rangu
                  valjda mora uvek malo drame ...

Comment

па мора лагано у првим колима,,,
                    sigpic

Comment

Tempiranje forme.

Comment

Na moru sam. Ne mogu da gledam. Kako igra Novak? Kakva je publika prema njemu?

Comment

Nije loš, malo nervozno mi deluje (gledam zadnjih par gemova). Publika sasvim korektna. Servira odlično.

Comment

Jedini čovek u istoriji tenisa koji ima najmanje po 80 pobeda na sva četiri najveća turnira. Kaže idemo do 100. Bravo, majstore!

“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Igrao po običaju dobro, ali samo koliko je neophodno,
                              kretanje lagano kako i treba, servis tu i tamo u redu, igra bez napora, standardna,

dostigao sjajan rekord - po 80 pobeda na svakom grenslem turniru,
                              sam u izjavama posle meča najavio po 100 pobeda na grenslem turnirima !!!
                              (on je inače u izjavama precizan, odmeren, ne blefira, to znači još najmanje tri godine uspešnog tenisa ... )

Jasno je da želi da ima 9 titula ovde .... i da u svemu pretekne i Dedu i Uspavano Stopalo
                              Last edited by nikas; 27-06-22, 17:27.

Comment

Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post
                                Na moru sam. Ne mogu da gledam. Kako igra Novak? Kakva je publika prema njemu?
                                Nisam gledala od početka, kažu da ga je publika korektno dočekala, ja sam gledala njegovo klasično “slanje ljubavi” na kraju a publika mu aplaudira na nogama (španski spikeri prokomentarisali: “Eto, a on misli da ga ne vole”
                                Ne znam…. Kvarno je sve to do bola i očas se sve uroti protiv njega, ali zasada - reklo bi se da je što se publike i raspoloženja tiče, sve pod kontrolom.

Što se Novakove igre tiče, rekla bih da se ni oznojao nije i da je Kvonu dao set fore čisto da bi se još malo dodatno razigrao na travi, da udje u štos ali bez zamaranja, jurcanja ni borbe

Uživaj na moru i ne vodi brigu, tu smo mi da branimo tvrdjavu

"My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

Working...
                                X