Nole vodi u velikim titulama. 7x broj 1 na kraju godine i najviše nedelja na mestu broj 1. Sve slemove i masterse 2x. I trenutno najviše mastersa. Ipak je Nole ispred. Ali posle ovoga Nadal će izdominirati na šljaci i na kraju godine verovatno će biti prvi po Slemovima i Mastersima.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Vrelo australijsko varljivo leto 2022, ispisivanje istorije 🤟
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post
Mark my wordsSigurni šampion.
Ako Novak hoće da učestvuje u borbi, mora na jedan Masters u Ameriku.
Comment
-
Originally posted by NI View Post
On je sigurno favorit, ali je daleko od sigurnog da ce osvojiti.
Novak? Koji Novak? Pa on neće ni igrati kako stvari stoje. A te priče evo, sad imamo vakcine, korona samo što nije nestala, pa to slušamo već od avgusta prošle godine. E sad će , samo što nije. A cifre rastu li rastu.
Comment
-
Ja mislim da Novak moze da osvoji Rg ako bude mogao da igra uopste,ali mu treba srece da izbegne raspolozenog sljakera(to moze biti povampireni Tim ili vec ko),raspolozenog Zvereva i Rafaila po suncu
Rafa je svakako prvi favorit ali nije nepobedivo prvi
Medvedev kao sto sam i rekao ranijih godina ce sa ovakkvim stilom igre imati problen sa kondicijom zbog visine,ne moze on biti Novak!!!
Comment
-
Novak ako misli da se sve brzo vrati na svoje mesto, nadam se da se vakcinisao. Ali to verovatno nije uradio. Za mene kao navijača, teško je videti da Nadal uzima 21.Slem. Vilander mu liže prepone...
Ako Novak ne reši svoj status da igra normalno, treba da dignemo ruke od svega.
Mislim da će se Novak obratiti do petka.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Kule View Post
Ako Nadal bude zdrav, ko će da ga zaustavi? Cicipas? Nepostojani Tim? hahahahaha
Novak? Koji Novak? Pa on neće ni igrati kako stvari stoje. A te priče evo, sad imamo vakcine, korona samo što nije nestala, pa to slušamo već od avgusta prošle godine. E sad će , samo što nije. A cifre rastu li rastu.
Ukratko, on treba da napravi sto je potrebno da bi igrao sva tri slema do kraja godine i bio u dobroj formi.
Comment
-
Novak se ponasa kao dijete: "Hocu kakiti, necu kakati." Je li glavni cilj da bude GOAT ili nije? Kad sam ja bio dijete, hocu kakiti-necu kakiti se rjesavalo na Oljin nacin. Shati ovu Nadalovu titulu kao "batine" koje je Novak trebao da se uozbilji. Ako Novak i dalje hoce da se duri, onda je to njegov izbor.
Ukratko, on treba da napravi sto je potrebno da bi igrao sva tri slema do kraja godine i bio u dobroj formi.
Comment
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostNa neki način mi je drago da se izdvoje Novak i Nadal. Da Federer izbledi polako. Nije on bolji od njih. Odrali su ga ovih 12 godina.
Comment
-
Novak se ponasa kao dijete: "Hocu kakiti, necu kakati." Je li glavni cilj da bude GOAT ili nije? Kad sam ja bio dijete, hocu kakiti-necu kakiti se rjesavalo na Oljin nacin. Shati ovu Nadalovu titulu kao "batine" koje je Novak trebao da se uozbilji. Ako Novak i dalje hoce da se duri, onda je to njegov izbor.
Njemu jeste cilj da bude GOAT, ali očigledno je spreman da se odrekne svog cilja zbog nekih svojih uverenja.
On ne traži da se zbog njega menjaju pravila, ne kukumavči, ako može može, ako ne, hvala lepo, doviđenja.
Za mene je on najveći, ne samo zbog noga što radi na terenu, nego i zbog onoga van terena.
- Likes 1
Comment
Comment