Announcement

Collapse
No announcement yet.

Vrelo australijsko varljivo leto 2022, ispisivanje istorije 🤟

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• No way, Jose.
    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Zamalo nisam povratio danas od muke. Nisam mogao ni biti mrvu objektivan da uzivam nesto u mecu i da cijenim Nadalovu borbu i povratak, nista. Goni ih sve. Ćeraćemo se jos, nadam se.
      Sve ono cega sam se pribojavao u ovom match-upu se obistinilo. Obistinilo se jer je Nadal mogao fizicki da izdrzi. Nadal ne mudruje sa riternom, samo se trudi da ga vrati visoko na FH a Medo zvani "feler tehnika FH" ne moze on jadan zavrsavat te poene konstantno, povremeno da.
      I druga stvar Medo ne oduzima Nadalu vrijeme a to je Nadalu svetinja on ako ima vremena odmah ima i zelje da se bori i vazda ce osjecat da ima sanse i nece se predavat i klonut duhom.
      Last edited by DinoFC; 30-01-22, 19:52.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
        Rekao sam vam vec nakon prva dva kola ko osvaja .... I tada napomenuo ovo "ispisivanje istorije" koje mi je tako islo na kurac svih ovih 14 dana ... sledeci put molim vas samo stavite godinu i turnir i to je to
        Jes vala, ti si prvi to spomenuo, nadala sam se da neces biti u pravu, ali sve je islo ka tome.

Ali danasnji mec samo pokazao da bi big 3 dominirali bukvalno zauvek, ali jednostavno tela ce da im otkazu, kao sto je vec Fedu otkazalo.
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Ovo mijesanje karata sa Nadalovim osvajanjem AO, mislim da najmanje Fedu odgovara.

Comment

• Naravno da Dedi najmanje odgovara, kad je nedvosmisleno pao na treće mesto među njima.
            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Da su svi imali po 20 pa da naparave turnir samo za njih na svim podlogama, ako im je toliko važno ko je Goat, ovako ih Nadalako sve zahebao
              Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Prosto mi neverovatno da se nakom povrede Federer više mučio na prošlom Wimbldonu nego Rafa na ovom AO.
                Plus je Federer odigrao dobar RG kao pripremu pred za njega najbitniji turnir.
                Svakako sam očekivao pre početka AO da će Rafa da prođe na ovom turniru isto ili lošije nego Roger na Wimbldonu.
                Koja je kvota pre početka turnira bila da Rafa ovo osvoja?

Послато са M2101K6G помоћу Тапатока

Comment

• I publika je igrala sigurno svoju ulogu u ovom mecu. Ma koliko Medvedev bio hladan i izgledao da se moze nositi sa tim, ostavilo je itekako traga na njemu ovo danas.

https://www.news.com.au/sport/tennis...0c2c8f36a3?amp

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                    I publika je igrala sigurno svoju ulogu u ovom mecu. Ma koliko Medvedev bio hladan i izgledao da se moze nositi sa tim, ostavilo je itekako traga na njemu ovo danas.

https://www.news.com.au/sport/tennis...0c2c8f36a3?amp
                    Ponasanje publike je bilo grozno, ali sto da radis.

Kad su igrali Kasparov i Karpov cuveni mec za titulu prvaka 1984. (mec je prekinut) u poblici je bilo mogo ljudi sa Kavkaza. Oni su se bilo odgovorili da kaslju kad je Karpov na potezu. Kad Kasparov misli, muk. Kad Karpov misli, sveopsti kasalj. Na pitanje novinara: "Da li si protestvovao?" Karpov , doduse 20 godina kasnije, odgovara: "Sto da radis kad se narod prehladio."

Comment

• Medvedev je bio previše nonšalantan u 3.setu. Imao je dobijen meč.

Kriminalna je njegova fizička sprema.

Comment

• Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post
                        Medvedev je bio previše nonšalantan u 3.setu. Imao je dobijen meč.

Kriminalna je njegova fizička sprema.
                        Medvede je choknuo. To se ogledalo u tome sto je poceo previse da razmislja i igra nerezonske svtari! Birao je losa rjesenja, jednino je servirao da valja. Presto je da vjeruje u svoju igru, u svoj plan. itd. Do 2:0, 3:2. 40:0 na Rafinom servisu, Medvedev je imao indeks dominacije 1.5 tj. lako je dobijao. Od tog trenutka bilo je 1.34 za Rafu. Raf nije lako dobijao ali ni Medvedev nije bio stvarno blizu.

Comment

• Gill Gros je odlican:
                          https://www.youtube.com/watch?v=yhoEe_z0RoM

Ostaje kljucno pitanje, zasto je Medvedev promijenio taktiku i poceo da igra nerezonski. Tri su moguca razloga ili njihova kombinacija:

*umor
                          *nonsalancija
                          *publika mu je udrila u glavu

Comment

• Ja bih samo dodala mozda i neki strah od pobede, u nekoj maloj meri, jer je neverovatno kako se pogubio od onih 3:2 i 3 brejk lopte, nije bas Nadal tada promenio nesto, on je vec od 2.seta promenio taktiku.
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Sećam se da je nakon meča sa Novakom na US Openu govorio kako su tresli grčevi pred kraj meča i kako je jedva uspeo da odservira do kraja meča. Novak to nije primetio.
                              Takve stvari po meni ne treba pričati. Nadal se nije predao kao Novak u finalu i izgubljen meč je preokrenuo na svoju vodenicu.

Послато са M2101K6G помоћу Тапатока

Comment

• Danas je tačno 3064 dana otkako je Nadal osvojio set na tvrdoj podlozi protiv Novaka.

Comment

Working...
                                X