Announcement

Collapse
No announcement yet.

Olja

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

U trenutku kada sam pročitao vest da nije više među nama, nije mi bilo dobro iako se lično ne poznajemo. Strašne vesti i prokleti virus koji odnosi živote prerano...

Comment

Ne verujem.

Pocivaj u miru, Oljice

Comment

Ja sam van sebe. Tek sad sam saznao...
        Izvini brate moj sto ti nisam odgovorio na poslednju poruku, koliko se samo osecam lose zbog toga.

Koliko smo stvari, dobrih i losih podelili za ovih deset godina, koliko si me puta vadila iz mojih dubioza.

Ovaj zivot je mrtvo, ogavno sranje.

A ti i ja cemo se sresti sigurno, opet cemo voditi nase dubokoumne razgovore do svitanja

Jako mi je zao...
        There's something wrong with me chemically
        Something wrong with me inherently
        The wrong mix in the wrong genes
        I reached the wrong ends by the wrong means
        It was the wrong plan
        In the wrong hands
        With the wrong theory for the wrong man
        The wrong lies, on the wrong vibes
        The wrong questions with the wrong replies

Comment

Prošlo je skoro mesec dana .I dalje neverica ..
          Olja

Similis simili gaudet

Comment

Mogla bi da se posveti jedna tema Olji, kao što je to učinjeno na jednom drugom forumu.
            Predlažem da to bude tema o Noletu, Olja je bez premca bila njegov najveći navijač.
            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Originally posted by Maxx-a View Post
              Prošlo je skoro mesec dana .I dalje neverica ..
              Olja

Uff a nema dana da se ne prisetim
              Kad god pročitam nešto o Noletu, Olja je tu, prisutna u mislima, uvek će biti

"My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

Originally posted by Indigo View Post
                Ja sam van sebe. Tek sad sam saznao...
                Izvini brate moj sto ti nisam odgovorio na poslednju poruku, koliko se samo osecam lose zbog toga.

Koliko smo stvari, dobrih i losih podelili za ovih deset godina, koliko si me puta vadila iz mojih dubioza.

Ovaj zivot je mrtvo, ogavno sranje.

A ti i ja cemo se sresti sigurno, opet cemo voditi nase dubokoumne razgovore do svitanja

Jako mi je zao...

Žao mi je, bili ste baš simpa u fazonu brate - sestro (ili obrnuto) kako god...

Šta reći a ne zaplakati...

Slažem se za otvaranje teme posvećene našoj miloj drugarici, naravno

Comment

Svaki put kad dodjem, samo me presece

Sto se tice teme, dajte predlog, a nadam se da ce forum da saradjuje i da cu uspeti da odradim.
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

Predlažem naziv teme "Nole, idi u peršun!"
                    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Nisam njegov fan, ali bas mi se svidja
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

Originally posted by dekkard View Post
                        Predlažem naziv teme "Nole, idi u peršun!"
                        Dobar

Olji bi se sigurno dopalo

Noleee idi u peršun!!!!

Comment

Nek joj je laka zemlja. Kod ovakvih dogodjaja/stvari skontamo koliko je zivot prolazan, kratak, krhak... Slican osecaj je bio za Daleta. Prosto nisam mogo da verujem

Comment

Juuu tek danas svratih na forum i imam šta da vidim iako je nisam lično poznavao Olja mi je bila naojimiljeniji član foruma. Strašno ne mogu da verujem.
                            Počivaj u miru Olja

Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

Opet svratih, glupavo se nadajući da je sve možda neslana šala ili da sam samo sanjao, ali jok. Tuga i neverica.
                              Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

Gotovo sedam godina nisam ulazila na ovaj forum. Udjem veceras i zapadne mi za oko sto je Novakova tema onako imenovana. U sekundi mi klikne da je "idi u persun" bila tvoja cuvena uzrecica. Onda krenem da citam zadnje postove na temi zbog cele ove situacije oko Novaka - i primetim da nigde nema tvojih poruka. Nigde nema poruke od tebe koja si zivela za Novaka i njegove uspehe. Onda udjem na tvoj profil i vidim da si poslednji put bila aktivna u Septembru. Krenem da trazim tvoje ime u pretrazi u zelji da vidim da li je neko nesto skoro pisao o tebi, dodjem do ove teme i ostanem bez daha u sekundi...

I evo sat vremena kasnije jos uvek ne mogu da prihvatim to da te vise prosto nema. Da nisi tu i da vise ne pises po temema Novaka i Junajteda. Da pricam ko i kakva osoba si bila mislim da je suvisno, jer svako ko je iole boravio ovde mogao je to da primeti sto kroz tvoje postove sto kroz direktne razgovore sa tobom.

Zelela bih samo da ti kazem jedno veliko hvala; za svaku poruku, svaki izdvojeni trenutak, svaku noc u kojoj sam ti oduzimala san video pozivima na Skajpu od kako sam u Kanadi. Za svaki put kada si moje probleme analizirala bolje od mene i usmeravala me kako i sta dalje, kako da pomognem sebi i kako da opet budem srecna. Hvala ti i za svaki put kada si govorila da ce sve proci i da nijedna tama ne traje vecno.

Mnogo mi je zao sto te nikada nisam upoznala, sto nismo otisle u Tintolino na kolace i sto nismo zajedno "skakutale" Italijom.
                                Srce mi se lomi sada kada sam usla i videla da je svo ovo vreme u inbox-u stajala poruka od tebe. I sto si me u toj poruci trebala kao ja tebe nebrojeno mnogo puta ranije. Oprosti mi sto nisam bila tu i sto sam dozvolila da pored toliko nacina komunikacije izgubimo kontakt. Oprosti mi sto sam dozvolila da me vreme, fakultet, posao i jurenje ka nekim ciljevima progutaju i odvoje od tebe. Zao mi je jako, Olja...

Volela bih i zelim da verujem da ovo mozes da citas, kao sto si citala moje prve postove kada sam dosla ovde i javila mi se rekavsi da si tu za sve sto mi treba i da ti je drago sto je jos jedna devojka ovde.

Hvala ti za sve Olja i znaj da sam ispunila obecanje koje sam ti dala; postala sam lekar, pronasla sam ponovo svoj smisao na ovom svetu i naucila da opet budem srecna i ispunjena zivotom. Ti si imala ogroman udeo u svemu tome.

Do sledeceg puta, i do trenutka kada cemo se upoznati i biti zajedno neogranicene vremenom, obavezama i problemima...

Voli te puno tvoja devojcica, zauvek... Pocivaj u miru.
                                Last edited by Sara; 14-01-22, 02:22.
                                "It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."

Comment

Working...
                                X