Announcement

Collapse
No announcement yet.

Olja

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Užasna vest. Prosto ne mogu da poverujem. Počivaj u miru draga Olja. Saućešće njenoj porodici, ako prate ovaj forum.

Comment

Ne mogu da vjerujem.. Prokleta korona počivaj u miru Olja..

Comment

Pocivaj u miru dobra duso
        Last edited by E1_PG; 26-11-21, 02:59.

Comment

Teško poverovati, neka joj je laka crna zemlja ...

Comment

Olja,
            neka te anđeli čuvaju. Virtuelno smo svašta dobrog i lošeg proživeli. Saučešće najmilijima.

Comment

Saučešće neutješnoj familiji.
              Laka joj zemlja.

Naša draga Olja je bila lavica i dobri duh ovoga foruma .

Trebalo bi reći koju na ovom nesretnom mjestu, ako to ikome išta znači, a tu mislim na njene najvoljenije.
              A do njih te naše riječi neće doprijeti, ne vjerujem i da znaju za ovo mjesto, tako da je sve to bezpredmetno osim što služi nama da nas podsjeti i opomene da smo svi na istom putu i da treba da se osvrnemo, budemo bolji, plemenitiji i živimo ljepše.
              Last edited by tuta bugarin; 26-11-21, 20:29.

Comment

U šoku sam već nekoliko dana, od kada sam saznao za tužnu vest!
                Slabo pišem, ali čitam forum 10 godina i puno ljudi je dolazilo i odlazilo, ali Olja je bila ekstremni primer umerenosti i jedna od najvernijih Noletovih navijačica. Baš me je lično pogodila ova vest, ogromna praznina ostaje iza nje na ovom forumu.
                Priznajem da sam tražio bilo kakvu informaciju o njoj po netu, naleteo sam na isti nik na coolinarki gde je delila recepte, posle sam pročitao da je razmenjivala na forumu već recepte… (ukoliko je to bila ona, neka mi ne zameri niko)

Olja, počivaj u miru, svet je ostao bez jedne divne osobe…

Comment

Pocivaj u miru.
                  sigpic

Comment

Nsam dosta dugo na forum ulazio i danas reko da vidim šta se dešava. I vidim ovo, iako smo bili u "suprotnim" taborima ali djelovala je kao ok osoba.. Odnese korona još jedan mlad život.
                    Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

😥😔❤️
                      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Meni je toliko teško dok gledam ovu sliku, kao da mi neki rod ode, kakva tužna, teška, horor godina, sve ovo je previše strašno, još uvek mi je teško da poverujem.
                        Oljice
                        "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

Nisam ovde ulazio toliko vremena i sada dodjem i dočeka me ovo. Imali smo i dobrih trenutaka na forumu i nekih nesuglasica ali bila je odličan forumaš, počivaj u miru.

Comment

Bila je neviđena carica u svakom pogledu. Jako je teško bilo šta napisati. Počivaj u miru, na mnogo boljem mestu no što ova zemlja biva svakog dana.

Comment

Meni je Olja uopšte jedna od glavnih asocijacija na ovaj forum, valjda što je bila tako dugo aktivna, a i pisali smo i u Pričaonici, temi o koroni, na Junajtedovoj temi.. Baš nerealno zvuči i dalje..

Comment

Počivaj u miru
                                Originally posted by Casiraghi
                                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Working...
                                X