Užasna vest. Prosto ne mogu da poverujem. Počivaj u miru draga Olja. Saućešće njenoj porodici, ako prate ovaj forum.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Olja
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Saučešće neutješnoj familiji.
Laka joj zemlja.
Naša draga Olja je bila lavica i dobri duh ovoga foruma .
Trebalo bi reći koju na ovom nesretnom mjestu, ako to ikome išta znači, a tu mislim na njene najvoljenije.
A do njih te naše riječi neće doprijeti, ne vjerujem i da znaju za ovo mjesto, tako da je sve to bezpredmetno osim što služi nama da nas podsjeti i opomene da smo svi na istom putu i da treba da se osvrnemo, budemo bolji, plemenitiji i živimo ljepše.Last edited by tuta bugarin; 26-11-21, 20:29.
- Likes 7
Comment
-
U šoku sam već nekoliko dana, od kada sam saznao za tužnu vest!
Slabo pišem, ali čitam forum 10 godina i puno ljudi je dolazilo i odlazilo, ali Olja je bila ekstremni primer umerenosti i jedna od najvernijih Noletovih navijačica. Baš me je lično pogodila ova vest, ogromna praznina ostaje iza nje na ovom forumu.
Priznajem da sam tražio bilo kakvu informaciju o njoj po netu, naleteo sam na isti nik na coolinarki gde je delila recepte, posle sam pročitao da je razmenjivala na forumu već recepte… (ukoliko je to bila ona, neka mi ne zameri niko)
Olja, počivaj u miru, svet je ostao bez jedne divne osobe…
- Likes 2
Comment
-
Počivaj u miruOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment