Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2021.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    Niko bre ne spominje osvajanje, pricamo o prva 3 kola i o tome kako je Fed imao lak zreb, a ja sam onda pitala: a sta je Djokovicev ako je Fedov lak
    Procitaj sta je napisano, nemoj da smisljas ceo razgovor i da projektujes nesto sto se nije desilo
    Svejedno.

Činjenica je da jednom u 15 godina Novak ima lakši žreb nego Rodžer, ali je isto tako i činjenica da je unazad Rodžer imao lakši žreb nego Novak...samo sam se osvrnula na to jer mi je užasno da se, ponoviću, kada se to Novaku jednom desi i/ili poseći od toga napravi fama a kada se to godinama dešava Rodžeru ponašamo se kao da je to normalno.

Kapiram da je frka od izjednačavanja rekorda (možda Novak i ne izjednači na WB, ima da se igra još) ali budimo realni...

Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
      Roger je danas sasvim dobro odigrao, osim tih 15 minuta pred kraj 3.seta kad je i izgubio set, ali realno je imao visok nivo, igrao protiv igraca koji dosta pobedjivao ove godine, koji je pun samopouzdanja.

A videli smo koliko Medvedev zna da igra na travi u prva 2 seta, sad sto je sa druge strane Car koji ima najveci potencijal za raspad, to je druga stvar.
      Previše potcenjuješ Medvedeva i njegovu igru na travi.
      Originally posted by Casiraghi
      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post

Svejedno.

Činjenica je da jednom u 15 godina Novak ima lakši žreb nego Rodžer, ali je isto tako i činjenica da je unazad Rodžer imao lakši žreb nego Novak...samo sam se osvrnula na to jer mi je užasno da se, ponoviću, kada se to Novaku jednom desi i/ili poseći od toga napravi fama a kada se to godinama dešava Rodžeru ponašamo se kao da je to normalno.

Kapiram da je frka od izjednačavanja rekorda (možda Novak i ne izjednači na WB, ima da se igra još) ali budimo realni...
        Tu pricu je pokrenuo dekkard, a ne ja, tako da obrati se njemu, nemoj meni da drzis neke lekcije i da mi prebacujes i govoris da nije lepo, fer itd.

http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Originally posted by NI View Post

Kacanov je suprotan Evansu.
          Karen Khachanov (Карен Абгарович Хачанов)

Comment

• Ma sad to nije važno, udružile se sve sile nebeske s bogami i puno zemaljskih da fed osvoji W
            Sa CC ne izlega
            Wizard

Comment

• Samo organizatori imaju nadu i veru kako RF može uzeti Vimbldon.

Ni sam Švajcarac ne veruje u takvu mogućnost. Kao što kaže njemu je svaki trijumgf i naredno kolo pravi BINGO.

Nervira me samo NĐ kad uzme najpoznatiji turnir na planeti što će lepo pričati na ceremoniji umesto da ih sve otera u majčinu. Jer svake godine dobija istu porciju od razmažene britanske vlastele.

Comment

• Ima tu više od vere-jednom ga stavili na keca, on ispo
                Wizard

Comment

• Kako je Wimbledon postao mali turnir sto se organizacije tice, to je neverovatno. Forsiraju malu Gauff da igra svaki mec na CC, sto je potpuno neshvatljivo. Ocigledno da zele da naprave veliku zvezdu od nje i da dugi niz godina zaradjuju na njoj. U sustini nesto slicno sto su uradili sa Rodzerom pre dvadesetak godina, a to im se itekako ispatilo.

Comment

• Nisam listao u nazad sve pa ne znam da li ste mislili da Novak generalno jednom u 15 god ima lakši žreb na W ili uopšte? U svakom slučaju to nije istina. Prvo možemo to debelo i da istražimo ali npr. W2011, USO2014, AO 2019, AOV2021 (da odmah odgovorim da ne moram posle, lik ih dobije sa puknutim mišićem), W2019, W2010, USO2015, ima toga koliko hoćeš, ovo sam se na blic setio.

A ako se misli na Wimbledon opet nije istina jer nije Federer kriv što je celu svoju karijeru realno bolji igrač od Novaka na travi, tj. lošiji match up za sve protivnike nego Novak, isto važi i za RG.

A evo i W2021 Novakov žreb, zatim USO2018 itd.

To su srpske fore da postoje teorije zavere protiv Novaka i slične gluposti. Tamo jedino važi ako si najbolji, pobedi svakog i osvoji svaki turnir, bez izgovora... Novak je to odavno skapirao i to je to. Nego se ti naslovi prodaju pa to postane neka glupa narodska priča.

Comment

• Koliko me odusevljava Korda, momak 100% smiren na terenu, a igra odlican tenis.
                      Izgleda da ce konacno Amerikanci da dobiju tenisera koji moze da osvoji slem...
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

• Šteta za Kordu, presudilo je iskustvo.
                        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Bojana ga sjebala svojim komentarom.
                          Nego Fucko je mentalna gromada. Bice jebeno Novaku.
                          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ko god da prođe biće pravi ispit za Novaka.

Comment

• Trening sa Garinom. Iako je Fucovic daleko tezi, to je jos uvijek dobar zrijeb za cetvrtfinale.

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
                                Ko god da prođe biće pravi ispit za Novaka.
                                Ma Rus se stalno nesto pati i muci, i vazda na misice, bio bi laksi od Madjara, koji bome ko stena. Ali dobar izazov, treba Novaku tako nesto.
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X