Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2021.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I ne baš...Popustio je Federer...
    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Кириос: RETIRED?
      sigpic

Comment

• Dedi namestili protivnike ranga učesnika 250-ica i opet uspeva da izgubi set ili dva pre nego što se ovi samoubiju. Sramno.
        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by dekkard View Post

Bokili, za koga ćeš da navijaš sad kad Deda ode u zakasnelu penziju? Cenim za Noksija?
          Sad kad je Fed prosao u 2. nedelju, ne mozes tu da provociras pa pokusavas na ovaj nacin...a u oba slucaja masis

Originally posted by dekkard View Post
          Dedi namestili protivnike ranga učesnika 250-ica i opet uspeva da izgubi set ili dva pre nego što se ovi samoubiju. Sramno.
          Federer protivnici: 41., 56., 34.
          Djokovic protivnici: 253., 102., 114.
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post

Ne bih se složio da Evans nije pravi test, ima igru savršenu za travu, miksovanje, slajs, mreža, voleji, sve poseduje, jedino mu fali jedan veliki udarac da bi napravio nešto ozbiljnije, tipa Dobar prvi servis kojim će uzimati dosta lakih poena ili forhend kojim može da reši poen u jednom udarcu, to mu nedostaje.

Korda je ovaj meč odradio taktički bez greške, smiren, fokusiran.
            Pitanje je samo trenutka kada će on početi da pravi ozbiljne rezultate. Recimo od Sinera mi je veći talenat i očekujem da uradi više u karijeri.

Sledeće kolo protiv Kačanova, jako bitan meč za obojicu, blagu prednost dajem Karenu zbog iskustva, jer je bio u sličnim situacijama za razliku od Korde, ali je Korda generalno bolji igrač i nadam se da će pobediti.
            Sve se slazem, ali upravo zato sto nema veliki udarac, Evans nije pravi test. Osim toga, presija je ucinila svoje. Evans najbolje igra meceve kad ne mora da dobije. Dostrukcija protivnicke igre i strpljivo skupljanje poena. Nije bilo toga pristipa. A kad se pokazalo da Korda nece nista da da dzabe, Evans je poceo da panicari.

Meni se kod Korde najvise svidjela pribranost. On je citavo vrijeme odlicno prosudjivao sto se desava na terenu i sto treba da radi.

Kacanov je suprotan Evansu. On ima oruzja ali mu nedostaje kretanje. Korda je favorit u tom mecu a onda bi u cetvrtfinalu imao pravi test. Tako da se izmjeri.
            Last edited by NI; 03-07-21, 20:00.

Comment

• Cilic je bio u potpunoj kontroli. Medjutim, njegova sposobnost da se samoubije je zapanjujuca.

Manjak samopouzadnaj je doveo do jedne glupe provjere. Iza toga je sve krenulo nizbrdo. Jedina je nada da Medvedev nije nikada dobo kad je zaostakao 0:2.

Comment

• ode car u tri lepe ...

Comment

• поштено да видимо пети сет...
                  sigpic

Comment

• Kakav raspad Cilica, tu je stvarno Car, niko ne moze tako da se raspadne kao on

A Korda je mene isto kupio stavom, toliko je miran i stalozen bio, 90% publike protiv njega, on igra svoju igru

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post

Sad kad je Fed prosao u 2. nedelju, ne mozes tu da provociras pa pokusavas na ovaj nacin...a u oba slucaja masis

Novak je šampion poslednja dva Vimbldona i broj 1, Deda je beli medved koji je trebalo da bude van top 200 zbog neigranja u poslednjih skoro dve godine i da igra sa nekim kao što je Novak u prvom kolu.
                      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Loš argument...

Kevin Anderson je daleko kvalitetnji igrač nego što to njegov ranking pokazuje...

A Gaske je daleko manje kvalitetan u odnosu na svoj ranking...

I,da ako sada ranking protivnika uzmeš kao argument u diskusiji onda bi se time trebala voditi i kada su GS titule i ranking protivnika u finalu jednog ili drugog u pitanju zar ne?

Ili se to ipak radi selektivno i po potrebi?
                        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Originally posted by dekkard View Post

Novak je šampion poslednja dva Vimbldona i broj 1, Deda je beli medved koji je trebalo da bude van top 200 zbog neigranja u poslednjih skoro dve godine i da igra sa nekim kao što je Novak u prvom kolu.
                          Komentarisemo zreb, ti kazes da Federer ima 250 zreb, ja ti pokazem da Djokovic ima u najmanju ruku celendzer zreb, ti nalazis neke nove izgovore

sigpic

with experience.

Comment

Kakav raspad Cilica, tu je stvarno Car, niko ne moze tako da se raspadne kao on

A Korda je mene isto kupio stavom, toliko je miran i stalozen bio, 90% publike protiv njega, on igra svoju igru
                            Mali Korda mi deluje kao veliki potencijal, ali se plašim da ako otac bude imao većeg upliva u njegovu karijeru ne prođe loše...
                            Ima petlju, mentalno je jak i ima onaj prkos i inat koji je potreban za ATP...

@Dekkard mnogima je korona išla na ruku...nisu menjali pravila o bodovanju samo zbog njega, prosto je imao sreće...ili je dobro planirao, kako god...

Šta kažete ne zna Meda da igra na travi?

Comment

• A Rodžer me nije uvjerio da može daleko. Onaj Čak Noris bi realno izgubio glat i od Troickog.

Comment

• Ovo je ozbiljan skandal na Vimbldonu...ne znaju da li treba da se menjaju lopte...

Za sve ovo vreme koliko gledam tenis ne pamtim ovako nešto...

Comment

Working...
                                X