Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2021.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma sve je pod konteolom, mora malo i da se mentalno rasteze i svi mi ovamo, ne valja kada je sve ko podmazano.

Kudla izasao da se igra i uziva i to i ostvario.
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Novaka je jako nervirao neko sa tribina odatle i ona reakcija na kraju i ono napušavanje ( da tako kažem, msm da ne ponovim doslovno) u tom pravcu.

Mora još da se radi...

A sad' da se spremimo za Endija...

Slabo sam ispratila njegov prethodni meč a živo me zanima kakav je po povratku...
      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• A voli malo po živcima kad napravi one dve duple pomislio sam ode i drugo poluvreme fudbala.

Comment

• Gledam ovog malog Kordu, jbt. isti otac...

Kako god izgleda da će da ispraši Evansa...
          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
          Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
          "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Bice borbe sa Englezima ove godine
            . Pocela je vec polagana od 3. kola. Ali nevjerovatno kakvi likovi na tribinama. Novak vodi 6-4 i 4-2 i servira i oni tada pocinju okršaj sa njim. Haj da je Kudla vodio nesto da se oni pomame vide sansu da Novak ispadne pa se ponadaju. Vec pri tom rezultatu oni krecu u sprdacinu jer im tako godi i doslo im da pocnu ludovat. Procitah neki tvit nedavno, da se divi ljudima koji iznova i iznova dolaze na Novakove meceve sa takvom strascu navijaju za njegove protivnike i vecinom se razocaraju ali ih to ne pokoleba hahahah

Comment

• Ekšlili ja imam suprotan utisak-nekako su mi miroljubivih,šta znam....
              ja sam se pre bojo jedinice kao terena i onog sećanja na '17.

A ne sviđa mi se mnogo toga, ni novi semafor, ni grafika sa tim zastavama, ni intervjui na terenu...ali, ok, trivije
              Wizard

Comment

• Dobar je Endi ali......čak mi se čini da je fizički besprekoran koliko može biti. Šteta što nije još bar jedno kolo naletio na nekog lošijeg, recimo RF-a.

Comment

• Korda je baš ozbiljan igrač.
                  MIslim da od Agasija Amerikanci nisu imali ovakav talenat, uglavnom su im igrači limitirani sa velikim servisom i jakim forhendom.
                  Ovaj momak je nešto posebno, ima sve, klasa.
                  Originally posted by Casiraghi
                  Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                  Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                  Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Dzaba trošio travu ova 3. kola. Nek ga je razmontirao Shapo

Comment

• Novak je od pocetka bio uvjeren da mu Kudla ne moze nauditi tako da je bio malo opusten. Kudla je igrao bolje nego ikada a onda ga je publika iznervirala. Novak moze bolje i bice bolje. Jedino sto me je malo zabrinulo je ona dvostruka dupla u TB. To protiv Kudle nije imalo poljedica ali protiv jaceg igraca...

Korda ima veliki potencijal, ali Evans, opterecen da mora pobijediti, nije pravi test.

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                          Novak je od pocetka bio uvjeren da mu Kudla ne moze nauditi tako da je bio malo opusten. Kudla je igrao bolje nego ikada a onda ga je publika iznervirala. Novak moze bolje i bice bolje. Jedino sto me je malo zabrinulo je ona dvostruka dupla u TB. To protiv Kudle nije imalo poljedica ali protiv jaceg igraca...

Korda ima veliki potencijal, ali Evans, opterecen da mora pobijediti, nije pravi test.
                          Ne bih se složio da Evans nije pravi test, ima igru savršenu za travu, miksovanje, slajs, mreža, voleji, sve poseduje, jedino mu fali jedan veliki udarac da bi napravio nešto ozbiljnije, tipa Dobar prvi servis kojim će uzimati dosta lakih poena ili forhend kojim može da reši poen u jednom udarcu, to mu nedostaje.

Korda je ovaj meč odradio taktički bez greške, smiren, fokusiran.
                          Pitanje je samo trenutka kada će on početi da pravi ozbiljne rezultate. Recimo od Sinera mi je veći talenat i očekujem da uradi više u karijeri.

Sledeće kolo protiv Kačanova, jako bitan meč za obojicu, blagu prednost dajem Karenu zbog iskustva, jer je bio u sličnim situacijama za razliku od Korde, ali je Korda generalno bolji igrač i nadam se da će pobediti.
                          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                          Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post

Bokili, za koga ćeš da navijaš sad kad Deda ode u zakasnelu penziju? Cenim za Noksija?
                            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Slatka ova mala Radukanu, više mi je manekenski tip nego teniserka
                              Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Norrie se ukakio u gace, bice ovo rutiniranje klasicno.

Comment

Working...
                                X