Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2021.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Los tenis Feda i Manarina.
    Vratio brejk u trecem, ali...
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Eto urekla sam ga 😃 sjajan gem odigrao.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Ne znam samo koliko puta su ovog coveka poslali u penziju u protekloj deceniji. Bilo je tu momenata 2013ste pa tako neki mini momenti gde su ga svi slali u penziju i opet nije otisao. I dobro je sto nije jer je za to vreme dok su ga drugi slali u penziju on uzeo po jos koji GS i dao nam svima lep tenis. Ne mogu da kazem da ga volim. Ne mrzim ga to je sigurno. I izuzetno ga postujem. I zbog tog nekog postovanja i ljubavi koju imam prema sportu mogu slobodno da napisem da mu je vreme za oprostajnu turneju. Jer ako te dobije Manarino koji ima gubitnicki rekord u tenisu i to jos na tvojoj omiljenoj podlozi, mislim da je vreme da kazes zbogom sportu koji volis bez obzira na tvoju zelju za igrom. Sto kaze Viskovic evo upravo sad dok pisem. mozda gubi i mozda ce to biti sve cesce ali klasa ostaje vecna. To definitivno stoji, ali da ne bi vise kaljao bez potrebe svoju reputaciju, mislim da mu je zaista vreme da se penzionise. Ali na kraju nebitno je sta mi navijaci mislimo, bitno je sta on misli. Pa nek bude kako on kaze. Ako uspe da napravi jos par zapazenih rezultata u ovim godinama ja samo mogu da kazem svaka cast po ko zna koji put kad je on u pitanju. Ali ovo sto sada prikazuje mi ne lici na coveka koji je sposoban za tako nesto.
        sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
          Ne bih se iznenadio da ispadne u prvom ili drugom kolu. Videćemo šta će se desiti.
          Kao što rekoh.
          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Rodžer tempira formu za finale preokrenut će on ovo.

Comment

• Medvedev igra baš ozbiljan tenis i po prikazanom u prvom kolu biće finale Novak-Medvedev, ali je suviše rano.
              Beretini još nije odigrao svoj meč, to me baš zanima kako će izgledati.
              Originally posted by Casiraghi
              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
                Rodžer tempira formu za finale preokrenut će on ovo.
                Lose Rodzer izgleda. Nije to to jbg. Bolje izgledao na RG.
                sigpic

Comment

• Visko izgleda da vise gleda fudbal nego mec koji komentarise, cesto se iskljuci po nekoliko poena.

Comment

• Ma ne, iskljucuje se da gleda tenis, kao onda Novak-Rafa, a prenosio Turska-Italija, sta ima kod fudbala da se iskljucuje...
                    sigpic

Comment

• Ima Deda više sreće nego tenisa u sebi.
                      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Kako ne dosadis sam sebi
                        sigpic

Comment

• Rodzeru je max domet dočekati drugu nedelju. Meč nije bio neki zahtevan ali još jedan malo duži ga izbacuje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

• Jesu to neki mecevi odlozeni za sutra?
                            sigpic

Comment

• DA..

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                                Kako ne dosadis sam sebi
                                Pričaćemo posle drugog kola.

Comment

Working...
                                X