Originally posted by dekkard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Mislim da Dekkard nije u pravu ali sad nemam argumente da mu se suprotstavim. Mogu da pricam sta bi bilo kad bi bilo...
Kako je Partizan iskamcio lovu, tako smo mogli i mi jebat ga sad. Ali u ovom nacinu poslovanja ja ne vidim kako moze bolje sa ovim budzetom
Comment
-
Ja mislim da je Radonjic napravio onakav roster kakav je htio. Napravio je roster sa velikim kosarkaskim IQ, napravio je roster sa ljudima koje poznaje, napravio je roster sa ljudima kojima vjeruje i na prvom mjestu napravio je roster koji cita odbranu perfektno. Vjerujem da je tokom priprema bio zadovoljan vidjenim i da je Cirbes planiran duze ,da nije slucajno potpisao. Zeznule su ga povrede ali duga je sezona. Ono sto Dekard kaze je istina , ovo je roster za domaci upotrebu i rukomet u plej ofu. Jer je za EL ovo vise nego tanko u kontinuitetu. Mada ove sezone u EL ima i gorih
Comment
-
900k eura, pa to se moralo potjerati, steta. Elem mi centra nemamo a sva je prilika da u sezonu ulazimo bez istog (ako ne racunamo ona dva rekreativca). Kako smo došli u tu situaciju zna samo Radonjic. Treba herca da se rizikuje al razumijem i tvrdoglav pristup za sklapanje rostera, samo se nadam da nam se nece odbiti o glavu. Sjecam se kako smo krenuli one sezone kad nas himki i real nalupase po 40 razlike pa Kvinsi okrenu sezonu. Mozda zabodemo na C nesto slicno i sve bude ok.
Ostatak rostera izuzev (Simonovic, Uskoković, Zirbes) je sasvim pristojan i veoma sposoban za neki iskorak u EL pa ostaje da vidimo gdje smo u maju 😊
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostKad si državno preduzeće ne postoji dug koji ne može da se pokrije, na ovaj ili onaj način.
Angažovanje Cirbesa je pokazalo svu nemoć Radonjićevog stručnog štaba u skautingu. Čovićeva krivica će biti što je angažovao trenera koji nije mogao da nađe posao van Zvezde, ako ne bude rezultata.
Ima na YouTube-u odličan dokumentarac "Marakana, rođaci" gde Džajić priča o tome kako su se u jednom trenutku svi u klubu i cela crveno-beli javnost zadovoljavali domaćim duplim krunama a u Evropi nisu uspevali ništa da urade sem učešća, i kako je on to preokrenuo.
I KKCZ je potreban taj preokret, poprilično sam siguran da ga nećemo uz Čovića i Radonjića postići.
Sve dok se roster popunjava po zaslugama i po odanosti klubu neće biti sreće i biće rezervisano za nas jedno od poslednjih 4,5 pozicija na EL tabeli.
Radonjic ce biti ovde jednu sezonu, nema plana na duze, samim tim on ce raditi sa onim sto zna. Svi tvoji treneri su dobili tkaz ili nisu usli ni u F4 ABA lige...tako da nisi merodovan.
Posebno nisi jer si pisao TIME WILL TELL i reklo ti je...na kraju prosle ali reci ce ti i na kraju ove sezone...
Ocekujem te u petak na svecanom doceku DR....i kad krenem da urlam, jedan je RADONJIC DEJAN jedan je Radonjic Dejan...
Taj isti Dzaja je sa sps-om orobio Zvezdu...itd..nisu mu dzabe stavljali lisice...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View Post
Nije to nemoc, cak ni Robija nije nasao centra. Drugo,moras biti siguran da smo u ovu sezonu usli minimalno sa 1m minusa...samo na tvog celavog trenera, staru beogradsku facu koji je dobio sut u guz posle tri meseca u ''svom'' maticnom klubu kog je odmah i tuzio.
Radonjic ce biti ovde jednu sezonu, nema plana na duze, samim tim on ce raditi sa onim sto zna. Svi tvoji treneri su dobili tkaz ili nisu usli ni u F4 ABA lige...tako da nisi merodovan.
Posebno nisi jer si pisao TIME WILL TELL i reklo ti je...na kraju prosle ali reci ce ti i na kraju ove sezone...
Ocekujem te u petak na svecanom doceku DR....i kad krenem da urlam, jedan je RADONJIC DEJAN jedan je Radonjic Dejan...
Taj isti Dzaja je sa sps-om orobio Zvezdu...itd..nisu mu dzabe stavljali lisice...
Comment
-
Originally posted by Монтепаски View Post
Толико је оробио да је оставио клуб без дугова и са можда најјачим саставом који се неће појавити на овим просторима!Екипом пуном талената где их је Пикси продао за 54 милиона све заједно у оно време...ali mrsko mi da ti objasnjavam oko svega toga....samo ti igraci i ugovori nisu bili bas Zvezdini..preposteni Dzaja...stavljali mu lisice radi politickih poena....xDDDDDDD
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment